Indiase Saag Garnalen

Indische Saag -Garnelen

Top -Angebote

Vorübergehend steigende Rabatte auf beliebte Pakete!

➔ Nutzen Sie jetzt den Vorteil

Rezept

Romige Indiase saag garnalen met verse spinazie, kruidige curry en een zachte roomsaus. Perfect met naan of rijst voor een smaakvolle, snelle doordeweekse maaltijd.

zutaten

4 Personen

  • 4 tl The Spice Club Chicken Curry
  • 450 g grote garnalen, gepeld en schoongemaakt, staarten verwijderd
  • 3 el ghee of neutrale olie (bijv. druivenpit- of zonnebloemolie)
  • 1 grote gele ui, fijngehakt
  • 2,5 cm verse gember, schoongeboend en geraspt
  • 3 teentjes knoflook, geraspt
  • 1 el tomatenpuree
  • 1 middelgrote tomaat, in blokjes
  • ½ bos verse koriander (blad en stelen), fijngehakt
  • 450 g verse babyspinazie, grof gehakt of gepulseerd in een keukenmachine
  • 120 ml lichte slagroom of ongezoete kokosroom
  • Gestoomde rijst, naan, groene chili chutney, tamarindechutney en/of kachumbari voor erbij

vorbereitung

  • Meng de garnalen met 2 tl Chicken Curry mix en zet apart.
  • Verhit de ghee of olie in een grote pan op middelhoog vuur.
  • Voeg de ui toe en bak 5–6 minuten tot ze goudbruin zijn. Roer de gember en knoflook erdoor en bak 1 minuut mee.
  • Voeg de tomatenpuree en tomaat toe en bak 2 minuten tot de tomaat zacht is.
  • Voeg de resterende 2 tl Chicken Curry mix, de koriander en spinazie toe. Laat 3–4 minuten slinken.
  • Schenk de room of kokosroom erbij en roer door.
  • Voeg de garnalen toe en kook nog 3–4 minuten tot ze net gaar zijn.
  • Serveer direct met rijst, naan en chutneys.

Informationen zum Thema Salz

Bei The Spice Club fügen wir unseren Produkten kein Salz hinzu, weil wir 100 % reine Zutaten anbieten möchten, frei von billigen Füllstoffen wie Salz und Zucker.

Wenn Sie Ihre Gerichte salzen möchten, können Sie das natürlich tun. Mit unseren Mischungen können Sie Ihre Salzaufnahme je nach Geschmack und gesundheitlichen Vorlieben steuern.

Kontakt

Haben Sie eine Frage? Schreiben Sie uns eine E-Mail an info@thespiceclub.nl