The Spice Club Chicken in knoflook-botersaus

Das Spice Club-Huhn in Knoblauch-Boter-Saus

Top -Angebote

Vorübergehend steigende Rabatte auf beliebte Pakete!

➔ Nutzen Sie jetzt den Vorteil

Rezept

​Geniet van een heerlijke botergeglaceerde kipfilet met knoflook en kruiden. Dit recept combineert sappige kipfilets met de rijke smaken van gesmolten boter, aromatische knoflook en verse kruiden zoals rozemarijn, tijm of salie. Perfect voor een smaakvolle maaltijd die eenvoudig te bereiden is. Serveer met uw favoriete bijgerechten voor een complete culinaire ervaring.

zutaten

4 Personen

  • 700-900 gram kipfilets zonder bot en vel​
  • 4 theelepels The Spice Club Chicken Mix​
  • 1 eetlepel plantaardige olie (zoals zonnebloem- of koolzaadolie)​
  • 3 eetlepels ongezouten boter​
  • 4 teentjes knoflook, geplet en gepeld​
  • 4 takjes rozemarijn, tijm of salie, of een mix hiervan (optioneel)

vorbereitung

Voorbereiden van de kip:

  • Dep de kipfilets droog met keukenpapier.​
  • Wrijf beide zijden van de kipfilets in met The Spice Club Chicken Mix.​

Kip aanbraden:

  • Verhit de plantaardige olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.​
  • Plaats de gekruide kipfilets in de pan en bak ze ongeveer 5-6 minuten aan één zijde, tot ze goudbruin zijn.

Kip omdraaien en boter toevoegen:

  • Draai de kipfilets om en voeg de ongezouten boter, geplette knoflook en de verse kruiden toe aan de pan.

Serveren:

  • Haal de kipfilets uit de pan en laat ze enkele minuten rusten voordat u ze aansnijdt.​
  • Serveer de botergeglaceerde kipfilets met uw favoriete bijgerechten.

Informationen zum Thema Salz

Bei The Spice Club fügen wir unseren Produkten kein Salz hinzu, weil wir 100 % reine Zutaten anbieten möchten, frei von billigen Füllstoffen wie Salz und Zucker.

Wenn Sie Ihre Gerichte salzen möchten, können Sie das natürlich tun. Mit unseren Mischungen können Sie Ihre Salzaufnahme je nach Geschmack und gesundheitlichen Vorlieben steuern.

Kontakt

Haben Sie eine Frage? Schreiben Sie uns eine E-Mail an info@thespiceclub.nl