The Spice Club Snelle Garnalen Curry

Der Spice Club schnelle Garnelen -Curry

Top -Angebote

Vorübergehend steigende Rabatte auf beliebte Pakete!

➔ Nutzen Sie jetzt den Vorteil

Rezept

Snelle garnalen curry met kokosmelk, sjalotten en The Spice Club Chicken Curry mix. Romig, kruidig en in 20 minuten klaar – perfect met basmati of jasmijnrijst

zutaten

4 Personen

  • 2 el olijfolie of plantaardige olie
  • 2 middelgrote sjalotten, fijngehakt
  • 4 tl The Spice Club (Chicken) Curry mix
  • ½ tl versgemalen zwarte peper
  • 300 ml kokosmelk (ongezoet, uit blik)
  • 700 g grote of middelgrote garnalen, gepeld en schoongemaakt
  • 2 tl citroensap
  • Gestoomde basmati- of jasmijnrijst, voor erbij
  • Verse koriander, ter garnering (optioneel)

Tip: Voor extra groenten kun je spinazie of broccoli toevoegen in de laatste 2 minuten van de kooktijd.

vorbereitung

Stap 1 – Basis maken
Verhit de olie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de sjalotten toe en bak 3–4 minuten tot ze zacht en licht goudbruin zijn.

Stap 2 – Kruiden toevoegen
Roer de Curry mix en zwarte peper erdoor. Bak 1 minuut tot de specerijen geuren.

Stap 3 – Kokosmelk en garnalen
Voeg de kokosmelk toe en roer goed door. Laat 2 minuten zachtjes pruttelen en voeg daarna de garnalen toe. Kook 3–4 minuten mee, tot de garnalen roze en net gaar zijn.

Stap 4 – Afmaken
Roer het citroensap erdoor.

Stap 5 – Serveren
Serveer de curry met warme rijst en garneer eventueel met verse koriander.

Informationen zum Thema Salz

Bei The Spice Club fügen wir unseren Produkten kein Salz hinzu, weil wir 100 % reine Zutaten anbieten möchten, frei von billigen Füllstoffen wie Salz und Zucker.

Wenn Sie Ihre Gerichte salzen möchten, können Sie das natürlich tun. Mit unseren Mischungen können Sie Ihre Salzaufnahme je nach Geschmack und gesundheitlichen Vorlieben steuern.

Kontakt

Haben Sie eine Frage? Schreiben Sie uns eine E-Mail an info@thespiceclub.nl