The Spice Club Sushi Salade

Der Spice Club Sushi-Salat

Top -Angebote

Vorübergehend steigende Rabatte auf beliebte Pakete!

➔ Nutzen Sie jetzt den Vorteil

Rezept

Ontdek de nieuwste culinaire trend met deze Viral Sushi Salade. Dit gerecht combineert de rijke smaken van gemarineerde en gebakken zalm met verse ingrediënten zoals komkommer, avocado en edamame. Eenvoudig te bereiden en boordevol smaak, is deze salade een moderne twist op traditionele sushi. Ideaal voor liefhebbers van Japanse cuisine die op zoek zijn naar een snelle en gezonde maaltijd optie.

zutaten

4 Personen

Lachs:

  • 400 g Lachsfilet oder Thunfisch, in Würfel geschnitten
  • 2 Esslöffel Sesamöl
  • 2 Esslöffel Sojasauce

Salat:

  • 1 Gurke, gewürfelt
  • 1 kleine rote Zwiebel, fein gehackt
  • 200 g Edamame-Bohnen
  • 2 Avocados, gewürfelt
  • 1 Mango, gewürfelt (optional)
  • Eine Handvoll Salat (optional)

Sushi-Reis (optional):

  • 250 g Sushi-Reis
  • 350 ml Wasser
  • 2 Esslöffel Reisessig

Dressing:

  • 100 g Frischkäse
  • 2 Esslöffel Mayonnaise (optional)
  • 1 Esslöffel Sriracha
  • 2 Esslöffel Sojasauce
  • 1 Esslöffel Sesamöl
  • 4 Esslöffel The Spice Club Poke Mix oder Coco & Hazel Mix

vorbereitung

Zalm (of tonijn) Marineren en Bakken:

  • Meng in een kom de sesamolie en sojasaus. Voeg de zalmblokjes toe en zorg dat ze volledig bedekt zijn met de marinade. Laat 15-30 minuten marineren.
  • Verwarm de airfryer voor op 180°C of de oven op 200°C.
  • Plaats de gemarineerde zalm in de airfryer en bak gedurende 8-10 minuten, of leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in de oven gedurende 12-15 minuten, tot ze gaar zijn.

Sushirijst Bereiden (optioneel):

  • Spoel de sushirijst onder koud stromend water tot het water helder is. Laat de rijst 10 minuten uitlekken.
  • Doe de rijst met 350 ml water in een pan met een goed sluitend deksel. Laat 10 minuten staan zodat de rijst wat water opneemt.
  • Breng de rijst op hoog vuur aan de kook. Kook 2 minuten op hoog vuur, zet het vuur middelhoog en kook 5 minuten, zet dan het vuur laag en kook nog 12 minuten.
  • Neem de pan van het vuur en laat de rijst, met deksel op de pan, 15 minuten staan.
  • Schep de rijst voorzichtig in een ruime, lage schaal en sprenkel het rijstazijn erover. Laat de rijst afkoelen tot kamertemperatuur.

Salade Voorbereiden:

  • Doe de komkommer, rode ui, edamame, avocado, mango en sla (indien gebruikt) in een grote kom met deksel. Voeg de roomkaas, mayonaise (indien gebruikt), sriracha, sojasaus, sesamolie en The Spice Club Poke of Coco & Hazel toe.

Samenstellen:

  • Voeg de gebakken zalm en eventueel de bereide sushirijst toe aan de kom met de salade-ingrediënten.
  • Sluit de kom af met het deksel en schud voorzichtig om alle smaken te mengen.

Serveren:

  • Verdeel de sushi salade over 4 borden of kommen.
  • Garneer met The Spice Club Sushi Topping of Coco & Hazel.

Informationen zum Thema Salz

Bei The Spice Club fügen wir unseren Produkten kein Salz hinzu, weil wir 100 % reine Zutaten anbieten möchten, frei von billigen Füllstoffen wie Salz und Zucker.

Wenn Sie Ihre Gerichte salzen möchten, können Sie das natürlich tun. Mit unseren Mischungen können Sie Ihre Salzaufnahme je nach Geschmack und gesundheitlichen Vorlieben steuern.

Kontakt

Haben Sie eine Frage? Schreiben Sie uns eine E-Mail an info@thespiceclub.nl