Traybake Garnalen met Tomaten & Feta

Garnelen vom Blech mit Tomaten & Feta

Top -Angebote

Vorübergehend steigende Rabatte auf beliebte Pakete!

➔ Nutzen Sie jetzt den Vorteil

Rezept

Een snelle en gezonde traybake met garnalen, tomaten en feta – klaar in 20 minuten. Perfect als doordeweekse maaltijd met volkoren brood of couscous. Vol smaak dankzij The Spice Club Traybake mix!

zutaten

4 Personen

  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 4 el The Spice Club Traybake mix
  • 1 el citroensap
  • 2 el olijfolie
  • Versgemalen zwarte peper, naar smaak
  • 600–700 g gepelde rauwe garnalen (bijv. grote tijgergarnalen)
  • 300 g cherrytomaten of gehakte tomaten
  • 100 g feta, verkruimeld
  • Volkoren (stok)brood, om te dippen

vorbereitung

1. Voorverwarmen:

Verwarm de oven voor op 200°C.

2. Marinade maken:

Meng in een kom de knoflook, Traybake mix, citroensap, olijfolie en wat zwarte peper. Voeg de garnalen toe en roer goed door zodat alles bedekt is.

3. Ovenschaal vullen:

Verdeel de garnalen over een ovenschaal. Voeg de cherrytomaten of gehakte tomaten toe. Roer kort door en verdeel de feta erover.

4. Bakken:

Bak ca. 15 minuten in de oven tot de garnalen gaar zijn en de feta licht kleurt.

5. Serveren:

Serveer direct met volkoren stokbrood om in de kruidige tomatensappen te dippen. Garneer eventueel met wat extra citroen of verse peterselie.

TIp: Ook lekker met gekookte quinoa of volkoren couscous als je er een volledige maaltijd van wilt maken.

Informationen zum Thema Salz

Bei The Spice Club fügen wir unseren Produkten kein Salz hinzu, weil wir 100 % reine Zutaten anbieten möchten, frei von billigen Füllstoffen wie Salz und Zucker.

Wenn Sie Ihre Gerichte salzen möchten, können Sie das natürlich tun. Mit unseren Mischungen können Sie Ihre Salzaufnahme je nach Geschmack und gesundheitlichen Vorlieben steuern.

Kontakt

Haben Sie eine Frage? Schreiben Sie uns eine E-Mail an info@thespiceclub.nl