Gnocchi Traybake & Pompoen

Gnocchi Traybake & Pompoen

Rezept

Deze traybake is een eenvoudig en smaakvol gerecht waarbij de zoete pompoen, hartige geitenkaas en knapperige walnoten perfect samenkomen. De toevoeging van The Spice Club Traybake Mix zorgt voor een extra smaakdimensie. Serveer direct en geniet van deze heerlijke maaltijd!

Zutaten

4 Personen

  • 400 g gnocchi​
  • 800 g pompoenblokjes​
  • 3 rode uien, in partjes gesneden
  • 2 eetlepels olijfolie​
  • 200 g geitenkaas (of feta), in plakjes​
  • 1 eetlepel vloeibare honing​
  • 50 g walnoten (optioneel), grof gehakt​
  • 85 g rucola​
  • 3 eetlepels The Spice Club Traybake Mix​
  • Peper en zout, naar smaak (optioneel)

Vorbereitung

Oven voorverwarmen:

  • Verwarm de oven voor op 200 °C.

Ingrediënten voorbereiden:

  • Meng in een grote kom de gnocchi, pompoenblokjes en rode ui met de olijfolie en The Spice Club Traybake Mix.

Bakplaat voorbereiden:

  • Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel het gnocchi-pompoenmengsel gelijkmatig over de plaat.​

Geitenkaas toevoegen:

  • Leg de plakjes geitenkaas bovenop het gnocchi-pompoenmengsel en besprenkel de kaas met de vloeibare honing.​

Bakken:

  • Bak de traybake gedurende 15 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Haal de bakplaat uit de oven, strooi de walnoten erover en bak nog eens 5-10 minuten, of totdat de pompoen zacht is en de gnocchi goudbruin zijn.

Serveren:

  • Haal de traybake uit de oven en laat enkele minuten afkoelen.​
  • Verdeel de rucola over de traybake vlak voor het serveren voor een frisse toets

Informationen über Salz

Bei The Spice Club fügen wir unseren Produkten kein Salz hinzu, denn wir möchten 100 % reine Zutaten liefern, frei von billigen Füllstoffen wie Salz und Zucker.

Wenn Sie Gerichten Salz hinzufügen möchten, können Sie dies natürlich tun. Mit unseren Mischungen haben Sie die Kontrolle über Ihre Salzaufnahme, je nach Geschmack und gesundheitlichen Vorlieben.

Kontakt

Haben Sie eine Frage? Schicken Sie uns eine E-Mail info@thespiceclub.nl