1-pans linzen stoof

1-Pans Lentil stew

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy a wonderful lentil stew, enriched with the rich flavors of Moroccan herbs. Easy to make and perfect for a nutritious weekday meal, especially with a touch of the spice clubs topping for that extra taste and crunch!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 1 ui
  • 2 knoflooktenen
  • 2-4 cm gember
  • 2 blikken linzen à 500 gram
  • 4 grote tomaten
  • 1 klein potje tomatenpuree
  • 4 tl The Spice Club Maroc · BESTEL 🛍️
  • 1/3 blikje water
  • Optioneel: (vegan) kookroom
  • The Spice Club Topping · BESTEL 🛍️
  • Flatbread/naan/brood naar keuze

preparation

Prepare the base

  • Snijd de ui fijn, pers de knoflooktenen en schil en rasp de gember. Verhit wat olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur en fruit hierin de ui, knoflook en gember tot ze zacht en geurig zijn.

Add tasteers

  • Voeg de Maroc Mix van The Spice Club toe aan het uienmengsel en roer goed door. Laat de kruiden even bakken tot ze hun aroma afgeven.

Add tomatoes and lentils:

  • Snijd de tomaten in stukjes en voeg ze samen met de tomatenpuree toe aan de pan. Roer alles goed door elkaar en laat het een paar minuten pruttelen. Voeg vervolgens de uitgelekte linzen en een derde van het blikje water toe. Roer goed door en laat het geheel ongeveer 20 minuten sudderen op laag vuur.

Optional additions:

  • Als je de stoofpot wat romiger wilt maken, kun je nu (vegan) kookroom toevoegen en nog even mee laten warmen. Proef de stoofpot en voeg naar smaak zout en peper toe.
  • Serveren: Schep de linzenstoofpot in kommen en garneer met The Topping van The Spice Club voor extra smaak. Serveer met flatbread, naan of brood naar keuze. Eet smakelijk!

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl