Dijon kip met tomaatjes en lente-uitjes

Dijon kip met tomaatjes en lente-uitjes

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Sappige kippendijen in een romige dijonsaus met cherrytomaatjes, lente-ui en geurige Herbes de Provence. Een eenvoudig eenpansgerecht boordevol smaak, perfect voor doordeweekse avonden. Heerlijk met stokbrood, aardappelpuree of een frisse salade.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 600 g kippendijen zonder bot en vel, droog gedept
  • Versgemalen zwarte peper
  • 4 lente-uitjes, lichte en witte delen dun gesneden
  • 3 teentjes knoflook, geraspt of fijngehakt
  • 4 el The Spice Club Herbes de Provence
  • 1 eetlepel Dijonmosterd
  • 120 ml droge witte wijn
  • 800 g cherrytomaatjes of snoeptomaatjes
  • 15 g koriander, peterselie of basilicum (of een mix), grof gescheurd of gehakt

preparation

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Bestrooi de kippendijen royaal met peper. Bak ze in 4-5 minuten per kant goudbruin en bijna gaar. Haal de kip uit de pan en zet apart.

Voeg de lente-uitjes en knoflook toe aan de pan en bak 1 minuut mee tot ze geuren. Strooi de Herbes de Provence erover en roer kort door.

Voeg de Dijonmosterd en witte wijn toe, roer de aanbaksels los en laat 2 minuten inkoken.

Doe de tomaatjes erbij en laat 5 minuten sudderen tot ze beginnen te barsten.

Leg de kip terug in de pan en laat nog 5-7 minuten sudderen tot de kip gaar is en de smaken goed zijn ingetrokken.

Garneer met de verse kruiden en serveer direct.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl