1-pans vis met olijven & couscous

1-pan fish with olives and couscous

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

A tasteful 1-pan fish meal with soft couscous and olives. Perfect for a simple weekday evening meal, full of healthy ingredients and Mediterranean flavors.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 2el olijfolie
  • 1 rode paprika, ontpit en in blokjes gesneden
  • 1 ui, dun gesneden
  • 4 visfilets zonder vel (ongeveer 150 g per filet), zoals kabeljauw
  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 4 theelepels The Spice Club Couscous Mix
  • 100 ml droge witte wijn
  • 400 ml groentebouillon (bij voorkeur met laag zout)
  • 1 blik (400 g) blokjes tomaten
  • 150 ml zwarte olijven, ontpit
  • 200 g parelcouscous
  • 2 theelepels rodewijnazijn

preparation

Step 1: Bake the vegetables

  • Verhit 60 ml olijfolie in een grote diepe pan op middelhoog vuur. Voeg de gesneden paprika en ui toe en bak 5-7 minuten, of totdat de groenten zacht worden en beginnen te kleuren.
  • Voeg de fijngehakte knoflook toe. Roer alles goed door en bak nog 2 minuten, totdat het heerlijk begint te ruiken.

Step 2: Add the wine, tomatoes and brothon

  • Giet de witte wijn erbij en laat dit 2-3 minuten sudderen, totdat de alcohol grotendeels is verdampt. Voeg de groentebouillon, geplette tomaten en The Spice Club Couscous Mix toe. Roer alles goed door en breng het mengsel aan de kook.

Step 3: Cook the fish and couscous

  • Leg de visfilets voorzichtig in de pan en strooi de couscous rondom de vis in de saus. Voeg de olijven toe en dek de pan af. Laat de pan op laag vuur sudderen en kook 10-12 minuten, totdat de vis gaar is en gemakkelijk met een vork uit elkaar valt, en de couscous zacht is. Voeg eventueel wat extra water toe als de saus teveel indikt.

Step 4: Add the finishing touch

  • Verwijder de vis voorzichtig uit de pan en leg deze apart op een bord. Voeg de rodewijnazijn toe aan de saus en roer alles goed door. Laat de saus nog 2-3 minuten sudderen.

Step 5: Serve

  • Leg de vis terug in de pan of serveer hem bovenop de couscous. Serveer het gerecht warm.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl