Snelle & Gezonde Pindasaus

Fast & Healthy peanut sauce

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

This homemade peanut sauce is a great addition to numerous dishes and is surprisingly easy to make. Follow these steps to prepare a delicious peanut sauce with a touch of Asian taste.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 150 gram pindakaas
  • 2 tl The Spice Club Indo · BESTEL 🛍️
  • 2 teentjes knoflook
  • Een stukje gember ter grootte van een duim
  • 3 el sojasaus
  • 2 el honing
  • Sap van 1 limoen
  • The Spice Club Poke (Optioneel ter garnering) · BESTEL 🛍️
  • The Spice Club Coco & Hazel (Optioneel ter garnering) · BESTEL 🛍️

preparation

Step 1: Collect your ingredients

  • Zorg ervoor dat je alle ingrediënten bij de hand hebt: pindakaas, The Spice Club INDO kruidenmix, gepelde knoflook, gember, sojasaus, honing, limoensap en water.

Step 2: Combine in the blender

  • Plaats de pindakaas, The Spice Club INDO kruidenmix, gepelde knoflook, gember, sojasaus, honing, limoensap en 4 eetlepels water in een blender of Magic Bullet.

Step 3: Mix until smooth sauce

  • Mix de ingrediënten in de blender tot je een gladde en romige consistentie hebt bereikt. Afhankelijk van je voorkeur en gewenste consistentie, kun je meer water toevoegen. Proef de saus en breng deze op smaak met extra ingrediënten als dat nodig is.

Step 4: Serve and garnish

  • Je zelfgemaakte Aziatische pindasaus is nu klaar om te serveren. Gebruik het als dipsaus, dressing voor salades, smaakmaker voor noedels of als begeleiding voor saté.
  • Garneer de saus met een vleugje The Spice Club POKE of The Spice Club COCO & HAZEL kruidenmix voor extra smaak, crunch en presentatie.

Step 5: Save

  • Als je wat pindasaus over hebt, kun je het in een luchtdichte container bewaren in de koelkast. Deze pindasaus blijft tot 5 dagen goed.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl