Bloemkool taco's met avocado creme

Cauliflower tacos with avocado cream

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

These roasted cauliflower tacos with avocado crema are a delicious vegetarian option full of taste. With fresh lime juice and spicy cauliflower, perfect for taco evenings!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

For the cauliflower Taco:

  • 1 grote bloemkool, in kleine roosjes gesneden
  • Extra vergine olijfolie, voor besprenkeling
  • 4 tl The Spice Club Taco & Fajita kruidenmix
  • Sap van 1 limoen
  • 10 (15 cm) maïs- of bloemtortilla's
  • 2 kopjes rode kool, fijn gesneden
  • ⅓ bosje grofgehakte koriander

For the avocado crema:

  • 1 avocado
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 120 ml zure room (light)
  • 60 ml vers limoensap (van 1 limoen)
  • ¼ bosje korianderblaadjes

preparation

Step 1: Roasting cauliflower

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Leg de bloemkoolroosjes op een bakplaat en besprenkel met olijfolie.
  • Bestrooi met The Spice Club Mexican kruidenmix en meng goed door elkaar.
  • Rooster de bloemkool 25-30 minuten, tot deze goudbruin en knapperig is. Haal uit de oven en besprenkel met limoensap.

Step 2: Make avocado crema

  • Doe de avocado, knoflook, zure room, zeezout, limoensap en koriander in een blender.
  • Mix tot een gladde crema. Proef en pas limoensap aan naar smaak. Voeg eventueel een klein beetje water toe om de saus iets te verdunnen.

Step 3: Prepare tortillas

  • Verwarm de tortilla's kort in een droge koekenpan of in de oven, totdat ze zacht en warm zijn.

Step 4: Compile Tacos

  • Vul elke tortilla met een portie geroosterde bloemkool, rode kool en een flinke lepel avocado crema.
  • Garneer met extra koriander.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl