Broccoli salade met appel

Broccoli salade met appel

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Knapperige broccolisalade met appel, noten en rozijnen, afgemaakt met een frisse kruidendressing van The Spice Club Herbes de Provence. Gezond, makkelijk en vol smaak – ideaal als bijgerecht of lichte lunch.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

Voor de dressing:

  • 80 g rozijnen of gedroogde cranberries
  • ½ rode ui, fijn gesneden
  • 60 ml appelciderazijn
  • 4 tl The Spice Club Herbes de Provence
  • 4 tl kristalsuiker (optioneel)
  • 3 el extra vierge olijfolie
  • 1 el sesamolie

Voor de salade:

  • 700 g broccoli (ca. 2 stronken), in kleine roosjes
  • 1 appel, in blokjes van ca. 1,5 cm
  • 2 bosuitjes, in dunne ringen
  • 4 tl The Spice Club Topping
  • 150 g rode of groene druiven (optioneel), gehalveerd

Ook lekker met wat verkruimelde feta of geitenkaas erdoor voor een hartige twist.

preparation

Dressing maken
Doe de rozijnen of cranberries in een kom samen met de rode ui en appelciderazijn. Laat 10 minuten staan om zacht te worden. Voeg daarna de Herbes de Provence, suiker (indien gebruikt), olijfolie en sesamolie toe. Roer goed door.

Salade voorbereiden
Blancheer de broccoliroosjes 1 minuut in kokend water, giet af en spoel direct met koud water zodat ze knapperig en felgroen blijven.

Samenstellen
Doe de broccoli in een grote schaal. Voeg appel, bosui, en druiven toe. Schenk de dressing erover en hussel goed door. Garneer optioneel met The Spice Club Topping

Serveren
Serveer direct of laat 30 minuten in de koelkast intrekken voor extra smaak.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl