Dijon Kip met Tomaatjes en Lente-ui

Dijon Kip met Tomaatjes en Lente-ui

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Dijon kip met cherrytomaten, lente-ui en The Spice Club Herbes de Provence. Een smaakvol eenpansgerecht met mosterdsaus, perfect voor een makkelijke maar feestelijke maaltijd.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 2 el olijfolie
  • 700 g kippendijen, zonder bot en vel, droog gedept
  • Versgemalen zwarte peper
  • 4 lente-uitjes, lichte en witte delen, dun gesneden
  • 3 teentjes knoflook, geraspt of fijngehakt
  • 4 tl The Spice Club Herbes de Provence
  • 1 el Dijonmosterd
  • 120 ml droge witte wijn
  • 900 g cherrytomaatjes
  • 15 g koriander, peterselie of basilicum (of een mix), grof gescheurd

preparation

Stap 1
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Bestrooi de kippendijen met zwarte peper. Bak de kip 4–5 minuten per kant tot goudbruin. Haal uit de pan en zet apart.

Stap 2
Voeg in dezelfde pan de lente-ui en knoflook toe en bak 2 minuten. Roer de Herbes de Provence en de Dijonmosterd erdoor en laat kort meebakken.

Stap 3
Blus af met de witte wijn en roer de aanbaksels los. Voeg de cherrytomaten toe en laat 5 minuten sudderen tot ze zacht worden.

Stap 4
Leg de kip terug in de pan, dek af en laat 10–12 minuten zachtjes pruttelen tot de kip gaar is.

Stap 5
Bestrooi voor het serveren met koriander, peterselie of basilicum.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl