Cajun Alfredo Pasta met Garnalen

Cajun Alfredo Pasta met Garnalen

Summer Sale ☀️

Tijdelijk oplopende kortingen op alle producten!

➔ profiteer nu

Recipe

Perfect gekruide garnalen in een romige saus met paprika, ui en selderij, geserveerd met fettuccine. Comfort food met een Cajun-twist!

ingredients

4 Persons

  • 4 el The Spice Club Cajun Mix
  • 450 g garnalen (gepeld en schoongemaakt)
  • 3 el plantaardige olie
  • 6 el ongezouten roomboter (ca. 85 g)
  • 3 stengels bleekselderij, in kleine blokjes (± ½ cm)
  • 1 middelgrote gele ui, fijngesneden
  • 1 grote rode paprika, in kleine blokjes
  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 jalapeño, fijngesneden zonder zaadjes (optioneel voor extra pit)
  • 350 ml kookroom light
  • 75 g geraspte Parmezaanse kaas + extra voor garnering
  • 2 el mosterd
  • 450 g fettuccine of pasta naar keuze
  • 2 bosuitjes, in ringetjes

preparation

1. Kook de pasta:

Kook de fettuccine volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, maar bewaar een kopje kookvocht.

2. Kruid en bak de garnalen:

Meng de garnalen met 2 tl Cajun mix. Verhit de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Bak de garnalen ca. 1–2 minuten per kant tot ze roze en net gaar zijn. Haal ze uit de pan en zet apart.

3. Groenten fruiten:

Smelt de boter in dezelfde pan. Voeg ui, bleekselderij, paprika, knoflook en jalapeño toe. Bak 5–6 minuten tot alles zacht is.

4. Romige saus maken:

Roer de resterende 2 el Cajun mix, de room, Parmezaan en mosterd door de groenten. Laat de saus zachtjes pruttelen tot hij dikker wordt (ca. 5 minuten).

5. Alles samenvoegen:

Voeg de gekookte pasta toe aan de saus. Meng goed door. Voeg eventueel een scheutje van het pastawater toe om alles mooi te binden. Doe de garnalen terug in de pan en verwarm kort mee.

6. Serveren:

Verdeel over borden, garneer met extra Parmezaanse kaas en de bosui. Serveer direct.

Information about salt

At The Spice Club we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to dishes, you can of course. With our mixes, you at least have control over your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl