Cous Cous met gegrilde groenten

Couscous with grilled vegetables

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

This tasty couscous with grilled vegetables, lemon stuffed olives and white cheese is a perfect balance of flavors and textures. Easy to prepare with frozen vegetables and The Spice Club Maroc herb mix for a quick and delicious meal.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 300 g couscous
  • 4 el milde olijfolie
  • 750 g gegrilde groenten (diepvries)
  • 4 tl The Spice Club Maroc kruidenmix
  • 200 g groene olijven gevuld met citroen
  • 200 g witte kaas (feta)
  • the spice club topping (ter garnering)

preparation

Step 1: Prepare the couscous

  • Breng 300 ml water aan de kook.
  • Doe de couscous in een grote kom.
  • Giet het kokende water over de couscous en dek de kom af met een deksel of een bord.
  • Laat de couscous 5-10 minuten staan totdat al het water is opgenomen.
  • Roer de couscous los met een vork.

Step 2: Prepare the grilled vegetables

  • Verhit 2 el olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
  • Voeg de bevroren gegrilde groenten toe aan de pan en roerbak gedurende 8-10 minuten tot ze volledig ontdooid en doorgewarmd zijn.
  • Voeg 4 tl The Spice Club Maroc kruidenmix toe aan de groenten en roer goed door.

Step 3: Combine the ingredients

  • Snijd de groene olijven gevuld met citroen in plakjes.
  • Verkruimel de witte kaas (feta) in kleine stukjes.
  • Voeg de gegrilde groenten toe aan de kom met couscous.
  • Voeg de gesneden olijven en de verkruimelde witte kaas toe.
  • Voeg de resterende 2 el olijfolie toe en meng alles goed door elkaar.

Step 4: Season and serve

  • Breng het gerecht op smaak met zout en peper naar smaak.
  • Meng alles nog een keer goed door elkaar.
  • Serveer de couscous in grote kommen of op een schaal en garneer met the spice club topping

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl