Cous Cous met gegrilde groenten

Cous Cous met gegrilde groenten

Recipe

Deze smakelijke couscous met gegrilde groenten, citroen gevulde olijven en witte kaas is een perfect evenwicht van smaken en texturen. Gemakkelijk te bereiden met diepvriesgroenten en The Spice Club Maroc kruidenmix voor een snelle en heerlijke maaltijd.

ingredients

4 persons

  • 300 g couscous
  • 4 el milde olijfolie
  • 750 g gegrilde groenten (diepvries)
  • 4 tl The Spice Club Maroc kruidenmix
  • 200 g groene olijven gevuld met citroen
  • 200 g witte kaas (feta)
  • the spice club topping (ter garnering)

preparation

Stap 1: Bereid de Couscous

  • Breng 300 ml water aan de kook.
  • Doe de couscous in een grote kom.
  • Giet het kokende water over de couscous en dek de kom af met een deksel of een bord.
  • Laat de couscous 5-10 minuten staan totdat al het water is opgenomen.
  • Roer de couscous los met een vork.

Stap 2: Bereid de Gegrilde Groenten

  • Verhit 2 el olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
  • Voeg de bevroren gegrilde groenten toe aan de pan en roerbak gedurende 8-10 minuten tot ze volledig ontdooid en doorgewarmd zijn.
  • Voeg 4 tl The Spice Club Maroc kruidenmix toe aan de groenten en roer goed door.

Stap 3: Combineer de Ingrediënten

  • Snijd de groene olijven gevuld met citroen in plakjes.
  • Verkruimel de witte kaas (feta) in kleine stukjes.
  • Voeg de gegrilde groenten toe aan de kom met couscous.
  • Voeg de gesneden olijven en de verkruimelde witte kaas toe.
  • Voeg de resterende 2 el olijfolie toe en meng alles goed door elkaar.

Stap 4: Breng op Smaak en Serveer

  • Breng het gerecht op smaak met zout en peper naar smaak.
  • Meng alles nog een keer goed door elkaar.
  • Serveer de couscous in grote kommen of op een schaal en garneer met the spice club topping

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl