Crunchy Queso wraps

Crunchy Queso wraps

Subheading

Multi-column

Top deals

Temporary increasing discounts on popular bundles!

➔ take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Knapperige Tex Mex wraps met gekruid rundergehakt, gesmolten kaas, frisse salsa en pittige saus. Gemaakt met The Spice Club Tex Mex mix voor die perfecte Mexicaanse smaak, ideaal als snelle avondmaaltijd of weekendfavoriet.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

Voor de vulling

  • 1 el zonnebloem- of plantaardige olie
  • 450 g rundergehakt
  • ¼ ui, grof geraspt
  • 2 el tomatenpuree
  • 4 el The Spice Club Tex Mex mix

Voor de opbouw

  • 150 g zure room
  • 2 tl adobosaus (uit blik chipotles) of een paar druppels hete saus
  • 4 grote tarwetortilla’s (ca. 25 cm, burritoformaat)
  • 150 ml queso, gesmolten kaasdip (of gerapste kaas)
  • 1 kleine krop ijsbergsla, in dunne reepjes
  • 150 g Mexicaanse salsa of pico de gallo, uitgelekt
  • 4 krokante tortillachips of kleine tostadas
  • Plantaardige olie, om te bakken

Voor erbij (optioneel)

  • Extra hete saus of jalapeño’s

preparation

Stap 1: Vulling bereiden
Verhit de olie in een ruime koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het gehakt en de geraspte ui toe en bak rul in 5 minuten. Roer de tomatenpuree en The Spice Club Tex Mex mix erdoor en bak nog 3 minuten mee tot het mengsel droog en kruidig is. Zet apart en maak de pan schoon met keukenpapier.

Stap 2: Pittige saus maken
Meng de zure room met de adobosaus of een paar druppels hete saus.

Stap 3: Wraps vullen
Leg de tortilla’s op een vlakke ondergrond. Verdeel per tortilla ca. 3 eetlepels van het gehaktmengsel in het midden en druk plat tot een cirkel. Schep er 2 eetlepels queso (of gerapste kaas) over. Leg hierop een krokante tostada en besmeer deze met 1 eetlepel van de pittige saus. Verdeel wat ijsbergsla en salsa erover.

Stap 4: Vouwen
Vouw de randen van de tortilla in kleine overlappende flappen over de vulling tot deze volledig bedekt is (een kleine opening in het midden is prima).

Stap 5: Wraps bakken
Verhit een scheutje olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Leg de wrap met de gevouwen kant naar beneden in de pan en bak 2–3 minuten per kant tot goudbruin en knapperig. Herhaal met de overige wraps.

Stap 6: Serveren
Serveer direct met de resterende pittige saus en eventueel wat extra hete saus of jalapeño’s.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl