Snelle & Gezonde Curry Pasta

Fast & Healthy Curry Pasta

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Make your own green curry paste with The Spice Club Thai for an authentic taste experience. This homemade pasta is rich in taste and can be used to make delicious green curry dishes, sauces and marinades. Prepared with fresh ingredients such as green peppers, peppers, garlic, lemongrass, ginger and spring onions, this pasta offers a perfect balance between spicy and sweet. Optionally you can add some maple sirup or honey to balance the heat of the peppers.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

preparation

Step 1: Preparation

  • Bereid je ingrediënten voor door de stelen en zaadjes uit de groene pepers en paprika te verwijderen, de knoflook te pellen, het citroengras te snijden en de gember te snijden. Snijd de lente-uitjes in plakjes.

Step 2: Mixing the ingredients

  • Doe de bereide groene peper, paprika, knoflook, citroengras, gember, lente-uitjes en THE SPICE CLUB THAI in een keukenmachine of blender.

Step 3: Mix into a smooth pasta

  • Mix het mengsel tot een gladde pasta ontstaat, waarbij je indien nodig de zijkanten van de container schoonveegt. Als het mengsel te dik is en niet goed mengt, voeg dan een kleine hoeveelheid water toe, een eetlepel per keer, tot de gewenste consistentie is bereikt.

Step 4: Optional sweetness

  • Zodra de pasta glad is, kun je optioneel de maple sirup of honing aan het mengsel toevoegen en opnieuw mixen tot alles goed gemengd is. Dit helpt de hitte van de pepers in balans te brengen.

Step 5: Tasting and storing

  • Proef de groene currypasta en breng indien nodig op smaak met maple sirup of honing.
  • Doe de groene currypasta over in een luchtdichte container en bewaar het in de koelkast gedurende maximaal een week, of vries het in voor maximaal een maand. Gebruik deze smaakvolle pasta om heerlijke groene currygerechten, sauzen en marinades te maken.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl