Gezonde Soto Soep

Healthy soto soup

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Meet a popular, healthy and simple soto soup with noodles recipe that is perfect for a fast weekday evening meal or lunch.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 2 kipfilets
  • 1 ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 stukje gember ter grootte van een duim, gehakt
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepels The Spice Club Indo
  • 1 bouillon blokje (kip of groente)
  • 200 gram rijstnoedels
  • 2 hardgekookte eieren
  • Bosje Lente-uitjes
  • Bosje Koriander
  • 1 Limoen
  • 2 stengels citroengras
  • The Spice Club Poke (Optioneel ter garnering)

preparation

Step 1: Cooking and pulling chicken

  • Breng een pot met water aan de kook op middelhoog vuur. Voeg de kipfilets, een bouillon blokje en gekneusd citroengras toe.
  • Zodra het water kookt, verlaag het vuur, dek de pot af en laat de kipfilets ongeveer 15-20 minuten sudderen, of tot ze gaar zijn en niet langer roze in het midden.
  • Haal de gekookte kip uit de pot en laat deze een paar minuten afkoelen. Trek de kip uit elkaar met twee vorken tot hapklare stukjes. Zet de "pulled" kip apart om later aan de soep toe te voegen.

Step 2: Baking aromatics

  • Verhit 1 eetlepel olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de gesneden ui, knoflook en gember toe en bak tot ze zacht en geurig zijn.

Step 3: Prepare soup

  • Voeg 1 tot 1,5 liter water toe aan de pan, afhankelijk van hoe dik je de soep wilt hebben. Voeg ook 2 eetlepels The Spice Club INDO kruidenmix toe.
  • Breng de soep aan de kook, verlaag het vuur en laat het 10 minuten sudderen om de smaken te laten samensmelten.

Step 4: Cook and garnish rice noodles

  • Kook de rijstnoedels volgens de instructies op de verpakking.
  • Voeg de "pulled" kip toe aan de soep en laat nog 5 minuten koken om de kip op te warmen.

Step 5: Serve

  • Verwijder de gekneusde citroengrasstengels.
  • Verdeel de gekookte rijstnoedels over 4 kommen.
  • Schep de hete soep over de noedels en garneer elke kom met gehakte hardgekookte eieren, gesneden lente-ui, gehakte koriander en een partje limoen.
  • Garneer optioneel met The Spice Club POKE of The Spice Club COCO & HAZEL voor extra smaak & crunch.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl