Een heerlijke egg sandwich gemaakt met romige eierensalade, op smaak gebracht met The Spice Club Fish kruidenmix en Dijonmosterd. Perfect voor een snelle en voedzame lunch!
ingredients
4 persons
8 grote hardgekookte eieren, gepeld
120 ml mayonaise of Griekse yoghurt
4 tl The Spice Club Fish kruidenmix
1 eetlepel Dijonmosterd
1 eetlepel The Spice Club Topping (optioneel)
¼ theelepel zwarte peper, plus extra naar smaak
200 gram gerookte zalm (optioneel)
Geroosterd brood, voor serveren
preparation
Stap 1: Eieren prakken
Snijd de hardgekookte eieren grof of prak ze met een vork in een grote kom.
Stap 2: Dressing maken
Voeg de mayonaise (of Griekse yoghurt), Dijonmosterd, The Spice Club Fish kruidenmix en zwarte peper toe aan de eieren. Meng alles goed door elkaar tot je een romige eierensalade krijgt.
Stap 3: Proeven en op smaak brengen
Proef de eierensalade en voeg eventueel meer peper toe, of een snufje zout naar smaak.
Stap 4: Serveren
Besmeer het geroosterde brood met een royale laag van de eierensalade en serveer het direct.
Eventueel kun je het brood afwerken met The Spice Club Topping en gerookte zalm voor extra smaak en crunch!
Nieuwe mixen
Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.