Gebakken Zalm met Citrus Sinaasappel Salade

Baked salmon with citrus orange salad

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy a light and healthy meal with this fried salmon with salad. This salmon fillet is perfectly baked and combined with a fresh salad of spring vegetables, creamy avocado and juicy orange wedges. The Seafood lover spice mix from The Spice Club gives the salmon a delicious taste boost, and a honey mustard vinaigrette complete the dish. Ideal for a weekday evening or a special dinner.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 600 g zalmfilet
  • Zout en peper naar smaak
  • 4 kopjes gemengde sla
  • 1 avocado, in blokjes
  • 1 grote sinaasappel (of mango), gepeld en in partjes gesneden
  • Honing-mosterdvinaigrette, voor serveren
  • 4 theelepels The Spice Club Seafood Lover Mix of The Spice Club Lemon Pepper Mix
  • Partjes citroen, voor serveren
  • Gebakken aardappeltjes, voor serveren

preparation

  1. Kruid de zalmfilet met zout, peper en The Spice Club Seafood Lover Mix of The Spice Club Lemon Pepper Mix aan beide zijden.
  2. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur met een beetje olijfolie. Voeg de zalm toe met de huidzijde naar beneden. Bak 4-5 minuten aan elke kant, of totdat de zalm een interne temperatuur van 60 °C heeft bereikt en de buitenkant goudbruin is.
  3. Bereid ondertussen de salade: Meng de gemengde sla, blokjes avocado en sinaasappel (of mango) partjes in een grote kom.
  4. Dresseer de salade met honing-mosterdvinaigrette naar smaak en schep voorzichtig om.
  5. Serveer de gebakken zalm op een bord met de salade en een partje citroen. Voeg daarnaast een portie gebakken aardappeltjes toe voor een complete maaltijd.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl