Gehaktschotel met Brocolli

Meat dish with broccoli

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Discover the perfect combination of taste and convenience with this delicious minced meat dish with broccoli. This dish, made with tender minced meat and crispy broccoli, is a great way to put a nutritious meal on the table.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 800 g aardappelen of krieltjes, gehalveerd (ongeveer 2,5 cm stukken)
  • 3 eetlepels extra vergine olijfolie
  • 400 g broccoli, in roosjes
  • 2 grote eieren
  • 200 ml volle melk
  • 4 theelepels The Spice Club Meat Lover Mix
  • 600 g rundergehakt
  • 100 g broodkruimels
  • 8 eetlepels ketchup
  • 4 theelepels Worcestershire-saus
  • 1 theelepel water

preparation

  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Meng in een grote kom de gehalveerde aardappelen met 2 eetlepels olijfolie. Verspreid de aardappelen gelijkmatig op een bakplaat en rooster ze 20 minuten in de oven.
  • Terwijl de aardappelen roosteren, maak je de meatloafs (gehakt broodjes). Meng in een grote kom het gehakt, de eieren, volle melk, The Spice Club Meat Lover Mix, broodkruimels, ketchup en Worcestershire-saus. Meng goed tot alles goed is gecombineerd.
  • Vorm het gehaktmengsel tot 4 -6 kleine gehaktbroodjes.
  • Meng 6 eetlepels ketchup en 2 eetlepels worcestershire saus. Voeg eventueel een klein beter water toe om de saus iets dunner te maken.
  • Voeg na 20 minuten de broccoli en de meatloafs toe aan de bakplaat met aardappelen. Sprenkel de resterende eetlepel olijfolie & ketchup / worcestershire saus over de broccoli en meng het goed.
  • Bak alles samen nog eens 20-25 minuten in de oven, of totdat de meatloafs volledig gaar zijn en de broccoli knapperig en gaar is.
  • Serveer warm en geniet van deze smakelijke en voedzame gehaktschotel met broccoli!

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl