Ovenschotel met gehakt, prei en aardappel

Oven dish with minced meat, leek and potato

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

This oven dish combines the savory flavors of seasoned veal, soft leek and creamy potatoes, finished with a crispy cheese crust. A perfect comfort food dish for every occasion.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 600 gram gekruid gehakt​
  • 1 ui, fijngesnipperd​
  • 4 vastkokende aardappelen, geschild en in dunne schijfjes​
  • 3 preien, in ringen gesneden​
  • 100 gram geraspte kaas​
  • 300 milliliterkookroom (light)
  • 4 theelepels The Spice Club Potato Mix​
  • Verse tijm, naar smaak (optioneel)​
  • Olijfolie, om te bakken

preparation

Preheat the oven:

  • Verwarm de oven voor op 180°C

Baking minced meat and onion:

  • Verhit een scheutje olijfolie in een pan op middelhoog vuur.​
  • Fruit de fijngesnipperde ui tot deze glazig is.​
  • Voeg het gekruide kalfsgehakt toe en bak het rul en goudbruin.​

Stew leeks:

  • Verhit in een andere pan een beetje olijfolie op middelhoog vuur.​
  • Voeg de preiringen toe en stoof ze zachtjes tot ze gaar zijn.

Prepare cream mixture:

  • Meng in een kom de room met de The Spice Club Potato Mix en eventueel verse tijmblaadjes.​

Compile the casserole:

  • Vet een ovenschaal in met olijfolie.​
  • Verdeel het gehaktmengsel gelijkmatig over de bodem van de ovenschaal.
  • Schep de gestoofde prei over het gehakt.​
  • Leg de aardappelschijfjes dakpansgewijs bovenop de prei.​
  • Giet het roommengsel over de aardappelschijfjes, zodat alles goed bedekt is.
  • Bestrooi met de geraspte kaas.​

Bake:

  • Plaats de ovenschaal in de voorverwarmde oven en bak gedurende 20 minuten.​
  • Schakel vervolgens de grillstand in en bak nog eens 10 minuten, of tot de bovenkant goudbruin en knapperig is.​

Serve:

  • Haal de schotel uit de oven en laat enkele minuten rusten
  • Serveer warm en geniet van deze heerlijke gehaktschotel.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl