Green Goddess Soep met Prei & Aardappel

Green Goddess Soep met Prei & Aardappel

Subheading

Multi-column

Top deals

Temporary increasing discounts on popular bundles!

➔ take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Gezonde Green Goddess soep met prei, aardappel en groene bladgroenten. Gemaakt met The Spice Club Green Goddess mix voor een kruidige, frisse smaak, een voedzame maaltijd vol vezels, vitaminen en natuurlijke ingrediënten.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 4 el The Spice Club Green Goddess mix
  • 60 ml extra vierge olijfolie, plus extra om te serveren
  • 2 middelgrote preien (witte en lichtgroene delen), fijngehakt
  • 4 teentjes knoflook, in dunne plakjes
  • 900 g krielaardappeltjes of vastkokende aardappelen, in dunne schijfjes (ca. ½ cm)
  • 1 bos snijbiet, boerenkool of spinazie, stelen verwijderd en grof gehakt
  • 1,2 liter water of groentebouillon (zoutarm)
  • Verse dille, grof gehakt (voor garnering)

preparation

Stap 1: Basis aanzetten
Verhit de olijfolie in een grote soeppan op middelhoog vuur. Voeg de prei en knoflook toe en fruit 5 minuten, tot de prei zacht maar niet bruin is. Voeg de aardappelschijfjes en The Spice Club Green Goddess mix toe. Roer goed zodat alles bedekt is met de kruiden.

Stap 2: Koken
Voeg 1,2 liter water of groentebouillon toe en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat 25–30 minuten zachtjes pruttelen, tot de aardappels bijna uit elkaar vallen. Plet een paar aardappelschijfjes met een houten lepel om de soep wat in te dikken.

Stap 3: Groenten toevoegen
Voeg de snijbiet, boerenkool of spinazie toe en laat nog 2–3 minuten meekoken tot de bladeren net geslonken zijn. Proef en breng eventueel extra op smaak met zout en peper.

Stap 4: Serveren
Schep de soep in kommen, garneer met verse dille, een extra drizzle olijfolie en een draai zwarte peper. Serveer eventueel met een stuk vers brood of een lepel yoghurt voor wat extra romigheid.

Tip: Wil je de soep extra zacht en romig? Pureer de helft van de soep met een staafmixer en meng weer terug in de pan.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl