🔥 BLACK FRIDAY

Schrijf je in voor Early Access en krijg als eerste toegang tot exclusieve kortingen en 4 nieuwe producten!

Italiaanse Kip uit de Oven met Tomaat en Parmezaan

Italiaanse Kip uit de Oven met Tomaat en Parmezaan

Subheading

Multi-column

Top deals

Temporary increasing discounts on popular bundles!

➔ take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Makkelijke Italiaanse kip uit de oven met tomaat, Parmezaan en The Spice Club Pasta Perfection mix. Kruidig, krokant en vol smaak, een gezond ovengerecht dat binnen 30 minuten op tafel staat.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 2 el volle yoghurt
  • 1 el tomatenpuree
  • 1 el sojasaus (zoutarm)
  • 4 tl The Spice Club Pasta Perfection mix
  • 900 g kipdijfilets zonder bot (of kipfilets, in de lengte gehalveerd)
  • 500 g cherrytomaten, gehalveerd
  • 2 el olijfolie
  • 75 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 75 g panko of gewoon paneermeel

Lekker met pasta, geroosterde aardappels of een frisse salade.

preparation

Stap 1: Marinade maken

Meng in een kom de yoghurt, tomatenpuree, sojasaus en The Spice Club Pasta Perfection mix. Voeg de kip toe en meng goed zodat alle stukken bedekt zijn met de marinade. Laat minimaal 10 minuten (of tot 1 uur) marineren.

Stap 2: Oven voorverwarmen

Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een ovenschaal of bakplaat met bakpapier.

Stap 3: Tomaten & kip verdelen

Verdeel de gehalveerde cherrytomaten over de ovenschaal. Leg de kipstukken ertussen en besprenkel alles met olijfolie.

Stap 4: Topping maken

Meng in een kommetje de Parmezaanse kaas met de panko en een snufje peper. Strooi dit mengsel royaal over de kip en tomaten.

Stap 5: Bakken

Bak 25–30 minuten in het midden van de oven, tot de kip gaar is en de topping goudbruin en krokant.

Stap 6: Serveren

Serveer direct met wat extra Parmezaanse kaas of verse basilicum.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl