Kip Kerrie Schotel met Broccoli

Chicken curry dish with broccoli

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy a delicious and filling meal with this chicken curry dish with broccoli. This tasteful oven dish combines tender chicken with the creamy texture of crème fraîche and the aromatic chicken curry mix of The Spice Club. Perfect to serve with rice, this dish is not only easy to prepare, but also a real favorite for every occasion!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 450 g broccoli, in roosjes (ongeveer 8 kopjes)
  • 250 g crème fraîche light
  • 4 theelepels The Spice Club Chicken Curry Mix
  • 150 g kookroom (light)
  • 100 ml volle melk
  • 1 kippenbouillon blokje
  • 600g kipfilet, in blokjes gesneden
  • 250 g geraspte cheddar kaas
  • 100 g panko, paneermeel
  • 30 g ongezouten boter, gesmolten
  • Gekookte rijst, voor serveren

preparation

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Kook de broccoli in een pan met water gedurende 3-4 minuten tot ze felgroen en net gaar zijn. Giet af en zet opzij.
  3. In een grote kom, meng de crème fraîche, The Spice Club Chicken Curry Mix, kookroom, volle melk en verkruimel het bouillon blokje. Roer goed door tot alles goed gemengd is.
  4. Voeg de kip en de helft van de geraspte cheddar kaas toe aan het mengsel en meng goed.
  5. Neem een ovenschaal en leg de gekookte broccoli gelijkmatig op de bodem. Giet het kipmengsel over de broccoli en verspreid het gelijkmatig.
  6. Strooi de resterende cheddar kaas over de schotel.
  7. Meng in een kleine kom de panko met de gesmolten boter en strooi dit mengsel gelijkmatig over de bovenkant van de schotel.
  8. Bak de schotel 25-30 minuten in de voorverwarmde oven, of totdat de bovenkant goudbruin en bubbelend is.
  9. Serveer warm met gekookte rijst voor een complete maaltijd.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl