Kip Kokos Soep met Kikkererwten en Groenten

Chicken coconut soup with chickpeas and vegetables

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy a warm and nutritious bowl of chicken coconut soup with chickpeas and vegetables. This creamy soup, full of taste thanks to the chicken curry mix of The Spice Club, is perfect for a weekday meal or as a comfort food on a cold day. With tender chicken, chickpeas and fresh vegetables, this soup offers a delicious combination of textures and flavors. Serve with rice or cauliflower rice for a complete meal.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 1 eetlepel extra vierge olijfolie
  • 1 ui, in blokjes
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 4 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 4 eetlepels The Spice Club Chicken Curry Mix
  • 400 g blik tomatenblokjes
  • 1 liter kippenbouillon
  • 400 g blik kikkererwten, uitgelekt
  • 400 ml blik kokosmelk
  • 2 theelepels vissaus
  • 600 g kipfilet, in blokjes gesneden
  • 250 g boerenkool of babyspinazie
  • 2 eetlepels limoensap
  • Gekookte rijst of bloemkoolrijst, voor serveren
  • Fijngehakte verse koriander (optioneel)

preparation

  1. Verhit de olijfolie in een grote soeppan op middelhoog vuur. Voeg de ui en rode paprika toe en bak ze 5-7 minuten, of tot ze zacht zijn.
  2. Voeg de knoflook en The Spice Club Chicken Curry Mix toe en bak nog 1-2 minuten tot de knoflook geurig is.
  3. Voeg de tomatenblokjes en de kippenbouillon toe. Breng het geheel aan de kook en laat het 10 minuten sudderen.
  4. Voeg de kikkererwten en kokosmelk toe, roer goed door en laat de soep nog eens 5 minuten sudderen.
  5. Voeg de dun gesneden kip toe aan de soep en kook nog 10 minuten, of totdat de kip volledig gaar is.
  6. Roer de boerenkool of snijbiet en het limoensap erdoor en laat de soep nog een paar minuten koken tot de groenten verwelkt zijn.
  7. Proef de soep en voeg indien nodig extra zout of peper toe.
  8. Serveer de soep warm, gegarneerd met fijngehakte koriander en eventueel met gekookte rijst of bloemkoolrijst aan de zijkant.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl