Komkommer Salade

Cucumber salad

Subheading

Multi-column

Top deals

Temporary increasing discounts on popular bundles!

➔ take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Refresh your meal with this cucumber salad with yoghurt dressing, filled with chickpeas, red onion, parsley, mint and dill, everything dressed in a delicious yogurt-thressing.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

Yogurt dressing:

  • 60 ml Griekse yoghurt
  • 60 ml extra vierge olijfolie
  • 2 eetlepels vers citroensap (van 1 citroen)
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 theelepels gehakte verse munt
  • 4 theelepels The Spice Club Green Goddess kruidenmix
  • Zout en peper naar smaak

Salad:

  • 1 grote Engelse komkommer, dun gesneden
  • 1 blik kikkererwten (400 g), uitgelekt en afgespoeld
  • ¼ rode ui, dun gesneden
  • ¼ kopje gehakte platte peterselie
  • ¼ kopje gehakte verse muntblaadjes
  • 2 eetlepels verse dille, gehakt (of 1 theelepel gedroogde dille)

preparation

Step 1: Make the yogurt dressing

  • Voeg in een middelgrote kom de Griekse yoghurt, olijfolie, citroensap, fijngehakte knoflook, gehakte munt en The Spice Club Green Goddess kruidenmix samen.
  • Klop goed door elkaar tot een gladde dressing ontstaat.
  • Breng op smaak met zout en peper naar smaak.

Step 2: Prepare the salad

  • Snijd de komkommer in dunne plakjes en plaats ze in een grote kom.
  • Voeg de uitgelekte kikkererwten, dun gesneden rode ui, gehakte peterselie, gehakte muntblaadjes en gehakte dille toe aan de kom.

Step 3: Mix the salad

  • Giet de yoghurt dressing over de komkommersalade.
  • Meng voorzichtig alles door elkaar zodat alle ingrediënten goed bedekt zijn met de dressing.

Step 4: Serve the salad

  • Serveer direct als bijgerecht eventueel met The Spice Club Topping als finishing touch of zet in de koelkast om af te koelen tot je klaar bent om te serveren.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl