1-Pans Mediterraanse Kip uit de Oven

1-Pans Mediterranean chicken from the oven

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Try this tasteful One-pan Moroccan chicken from the oven, a simple dish for beginners. Juicy chicken with delicious herbs and vegetables. Ideal for a fast & easy weekday meal.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

preparation

Step 1: Prepare garlic and lemon and heat

  • Verwarm de oven voor op 200°C zodat deze klaar is voor het bakken.
  • Begin met het snipperen van 4 teentjes knoflook en snijd 1 citroen in kleine stukjes.

Step 2: Make marinade

  • In een kom meng je 3 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels yoghurt, de gesnipperde knoflook en THE SPICE CLUB MAROC kruidenmix. Roer goed door tot alles goed gemengd is.

Step 3: Marinate chicken

  • Voeg 8 kipdrumsticks toe aan de marinade. Zorg ervoor dat elk stuk goed bedekt is. Laat het minstens 15 minuten marineren voor extra smaak.

Step 4: Prepare potatoes

  • Snijd 400 g baby goudaardappelen doormidden.
  • Snij de paprikas in stukjes

Step 5: Make up the baking dish

  • Leg de gemarineerde kipdrumsticks, gesneden aardappelen, stukjes paprika, plakjes citroen en een handvol zwarte of groene olijven in een ovenschaal.
  • Besprenkel het citroensap over de kip en de groenten voor extra smaak.

Step 6: Baking in the oven

  • Bak het geheel in de voorverwarmde oven gedurende 25-30 minuten. Dit zorgt ervoor dat de kip gaar en sappig wordt en de groenten lekker knapperig zijn.

Step 7: Serve and enjoy

  • Serveer de Eén-Pan Marokkaanse Kip uit de Oven direct uit de ovenschaal.
  • Garneer elke portie met gesneden lente-uitjes en voeg een beetje THE SPICE CLUB TOPPING toe voor een extra smaakexplosie.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl