Ovenschaal Garnalen Tikka

Ovenschaal Garnalen Tikka

Subheading

Multi-column

Top deals

Temporary increasing discounts on popular bundles!

➔ take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Kruidige ovenschotel met garnalen tikka, paprika en rode ui, gemarineerd in yoghurt en The Spice Club Tikka Masala mix. Een snel, gezond en smaakvol gerecht uit de oven — perfect met naan of rijst.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 2 el volle Griekse yoghurt
  • 2 cm verse gember, fijn geraspt
  • 3–6 teentjes knoflook, fijn geraspt
  • 4 tl The Spice Club Tikka Masala mix
  • 2 el olijfolie of plantaardige olie
  • 700 g grote garnalen, gepeld en schoongemaakt
  • 1 rode paprika, in grove stukken
  • 1 gele paprika, in grove stukken
  • 1 groene paprika, in grove stukken
  • 1 kleine rode ui, in partjes gesneden
  • Zout en peper, naar smaak
  • Citroenpartjes, voor erbij
  • Naan, roti of basmatirijst, om te serveren

preparation

Stap 1: Oven voorverwarmen
Verwarm de oven op 230 °C en plaats één rooster in het midden en één bovenin, dicht bij de grillstand.

Stap 2: Garnalen marineren
Meng in een grote kom de yoghurt, gember, knoflook, The Spice Club Tikka Masala mix, 1 el olie en een snuf zout. Voeg de garnalen toe en schep om zodat ze goed bedekt zijn met de marinade. Laat 10–15 minuten intrekken.

Stap 3: Groenten roosteren
Meng op een grote bakplaat de paprika’s en rode ui met 1 el olie, zout en peper. Spreid alles uit in één laag en rooster 20 minuten tot de groenten lichtbruin en zacht zijn.

Stap 4: Garnalen toevoegen
Haal de bakplaat uit de oven en leg de gemarineerde garnalen op de geroosterde groenten. Zet de oven op grillstand (250 °C) en schuif de plaat onder de grill.

Stap 5: Afgrillen
Grill de garnalen 3–5 minuten tot ze beginnen te kleuren. Draai ze om en grill nog eens 2–3 minuten tot ze gaar en licht geblakerd zijn.

Stap 6: Serveren
Serveer de garnalen tikka direct met naan, roti of basmatirijst. Garneer met verse koriander en serveer met partjes citroen om erover uit te knijpen.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl