Parel Couscous met Merguez Worstjes & Granaatappel

Pearl couscous with merguez sausages & pomegranate

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

This pearl couscous bowl with merguez, pomegranate and za'atar combines rich flavors with a fresh yoghurt sauce and mint. A healthy and delicious dish!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 300 g parel couscous
  • 4 el extra vierge olijfolie
  • 600 g merguez worstjes
  • 2 teentje knoflook, fijn gehakt
  • 150 g Griekse yoghurt
  • 1 citroen (2 el citroensap)
  • 3 tl The Spice Club za'atar, plus extra voor garnering
  • 150 g granaatappelpitjes
  • Bosje grofgehakte munt
  • 4 bosuitjes, dun gesneden, verdeeld
  • 1 komkommers, in dunne plakjes

preparation

Step 1: Prepare the pearl couscous

  • Kook de parel couscous volgens de instructies op de verpakking in water. Giet af en zet apart.

Step 2: Bake the Merguez

  • Verhit 2 el olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de merguez toe en bak het vlees, breek het in stukjes, totdat het bruin en gaar is, ongeveer 8-10 minuten. Haal van het vuur en zet apart.

Step 3: Make the garlic yoghurt sauce

  • Meng de Griekse yoghurt, de geraspte knoflook, 1 el citroensap, 2 tl za'atar en een snufje zout in een kleine kom. Roer goed door en zet in de koelkast totdat je klaar bent om te serveren.

Step 4: Mix the salad

  • Voeg de gekookte parel couscous, granaatappelpitjes, ¼ kop gehakte munt, de helft van de bosuitjes en de komkommerschijfjes samen in een grote kom. Giet de resterende 1 el citroensap en 2 el olijfolie erbij.

Step 5: Serve

  • Verdeel de parel couscous salade over kommen en voeg de gebakken merguez toe. Schep een lepel van de knoflook-yoghurtsaus op elke kom.
  • Garneer met de overgebleven bosuitjes, extra muntblaadjes, en strooi er nog wat extra za'atar over voor extra smaak. Breng optioneel op smaak met zout en peper en meng alles goed door elkaar.

Enjoy your meal!

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl