Pasta Carbonara

Pasta carbonara

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Authentic Pasta Carbonara with a creamy sauce of egg yolks and Pecorino Romano, enriched with crispy guanciale and The Spice Club Italian Kruidenmix. A tasteful Italian classic for a delicious meal.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 340 gram spaghetti, bucatini of fettuccine
  • 4 theelepels The Spice Club Italian kruidenmix
  • 5 grote eidooiers
  • 60 gram Parmezaanse kaas, geraspt, plus extra voor serveren
  • 2 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 115 gram spek, in blokjes gesneden
  • The Spice Club Topping (optioneel ter garnering)
  • Zout en peper naar smaak

preparation

Step 1: Cooking pasta

  • Breng een grote pan met water aan de kook.
  • Voeg de pasta toe en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking tot al dente. Bewaar 1 kopje kookvocht en giet de pasta af.

Step 2: Mix cheese and eggs

  • Terwijl de pasta kookt, meng je in een kom de eidooiers, geraspte kaas en The Spice Club Italian kruidenmix. Roer goed door en zet apart.

Step 3: Guanciale/Pancetta Baking

  • Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
  • Voeg de spekjes toe en bak tot het krokant en goudbruin is, ongeveer 5-7 minuten.
  • Haal de pan van het vuur.

Step 4: Merge pasta and sauce

  • Voeg de afgegoten pasta toe aan de pan met de gebakken spekjes en roer goed door zodat de pasta bedekt is met het vet.
  • Giet een klein beetje van het bewaarde kookvocht bij de pasta en roer goed door.
  • Voeg het eier-kaasmengsel toe en roer snel door de hete pasta, waardoor een romige saus ontstaat. Voeg indien nodig meer kookvocht toe om de saus te verdunnen.

Note: If the spaghetti has cooled too much, the sauce will not bind, but if the spaghetti is too hot, the eggs will solidify. Therefore, do not put the pan back on the fire.

Step 5: Serve

  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Serveer de pasta carbonara direct, bestrooid met extra geraspte kaas en een beetje The Spice Club Topping

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl