Pasta schotel met worstjes, tomaten & olijven

Pasta schotel met worstjes, tomaten & olijven

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Snelle pasta met pittige worst, verse tomaten, olijven en The Spice Club Pasta Perfection mix. Binnen 30 minuten klaar – een smaakvolle, makkelijke maaltijd voor doordeweeks.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 2 el extra vierge olijfolie
  • 225 g pittige Italiaanse worst, chorizo of merquez
  • 4 tl The Spice Club Pasta Perfection mix
  • 1 grote teen knoflook, fijngehakt
  • 800 g rijpe tomaten, in blokjes
  • 60 g groene olijven zonder pit, in reepjes gesneden
  • 225 g pasta (bijv. penne)

Tip: Ook lekker met wat geraspte Parmezaanse kaas of een handje rucola erover.

preparation

Stap 1
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de worst toe en bak rul in 5–6 minuten goudbruin.

Stap 2
Voeg de knoflook en de Pasta Perfection mix toe en bak 1 minuut mee tot geurig.

Stap 3
Doe de tomatenblokjes en olijven erbij. Laat 10–12 minuten sudderen tot de saus iets indikt.

Stap 4
Kook ondertussen de pasta in water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, maar bewaar een kopje kookvocht.

Stap 5
Schep de gekookte pasta door de saus. Voeg eventueel wat kookvocht toe om de saus romiger te maken.

Stap 6
Serveer optioneel met The Spice Club Topping en eventueel extra olijfolie.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl