Pesto Bloemkool Traybake met Worstjes

Pesto Bloemkool Traybake met Worstjes

Recipe

Deze Traybake Bloemkool met Worstjes is een snelle, gezonde en smaakvolle maaltijd die perfect is voor een drukke avond. Met knapperige bloemkoolrijst, sappige cherrytomaten, gerookte worst en een vleugje pesto is dit gerecht eenvoudig en vol van smaak. De Traybake Mix van The Spice Club geeft het gerecht net dat beetje extra, terwijl een frisse rasp Parmezaanse kaas en een stukje stokbrood het geheel compleet maken.

ingredients

4 persons

  • 450 g worstjes
  • 350 g bloemkoolrijst of de bloemkoolroosjes van 1 bloemkool
  • 450 g cherrytomaten
  • 150 g pesto
  • Zakje rucola sla
  • 4 theelepels The Spice Club Traybake Mix
  • Versgeraspte Parmezaanse kaas
  • Stokbrood, voor serveren

preparation

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Meng de pesto met de bloemkoolrijst
  3. Leg de bloemkoolrijst gelijkmatig op de bakplaat en verdeel de cherrytomaten en gesneden gerookte worstjes over de bloemkoolrijst.
  4. Bestrooi de bakplaat met The Spice Club Traybake Mix.
  5. Bak de traybake 20-25 minuten in de voorverwarmde oven, of totdat de tomaten beginnen te barsten en de worstjes goudbruin en knapperig zijn.
  6. Haal de bakplaat uit de oven en laat het gerecht een paar minuten rusten. Bestrooi royaal met versgeraspte Parmezaanse kaas en rucola.
  7. Serveer warm met stokbrood aan de zijkant voor een heerlijke, eenvoudige maaltijd.

Luxury stock pots

We are regularly asked why there is no salt in our products, but sometimes there is in the recipes. Read more about this and how reducing salt intake contributes to your health & wallet via the link below.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl