Piri-piri kip met gestampte zoete aardappelen & broccoli

Piri-Piri Chicken with mashed sweet potatoes and broccoli

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Delicious Piri-Piri Chicken with crushed sweet potatoes and crispy broccoli. A tasteful and healthy meal full of herbs, perfect for the whole family!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 3 grote zoete aardappelen (ongeveer 900 g), geschild en in grove stukken gesneden
  • Olijfolie, om te besprenkelen
  • 6-8 kippendijen, met vel
  • 2 rode uien, in partjes gesneden
  • 4 tl The Spice Club Piri Piri Mix
  • 300 g bimi of broccoli in roosjes

preparation

Step 1: Preparing the oven

  • Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed een grote bakplaat met bakpapier.

Step 2: Prepare the sweet potatoes and chicken

  • Leg de stukken zoete aardappel op de helft van de bakplaat. Besprenkel met olijfolie.
  • Leg de kippendijen en rode uienpartjes op de andere helft van de bakplaat. Besprenkel met olijfolie en wrijf de kippendijen in met 4 tl The Spice Club Piri Piri Mix.
  • Rooster de kip samen met de aardappelen voor ongeveer 35-40 minuten, totdat de kip goudbruin en gaar is.

Step 3: Prepare the broccoli

  • Kook de bimi of broccoli in een pan met water voor ongeveer 5-7 minuten, totdat de roosjes zacht maar nog knapperig zijn. Giet af.

Step 4: Smashed sweet potatoes

  • Zodra de zoete aardappelen gaar zijn, haal ze uit de oven en plet ze licht met een vork of pureestamper. Besprenkel met een beetje extra olijfolie voor een romige textuur.

Step 5: Serve

  • Verdeel de geplette zoete aardappelen en de geroosterde kip en uien over de borden. Serveer met de broccoli en geniet van deze smakelijke piri-piri maaltijd!

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl