Piri Piri Tilapia met Aardappeltjes

Piri Piri Tilapia with potatoes

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Piri Piri Tilapia with roasted potatoes and bell pepper. A wonderfully spicy and healthy oven dish, perfect for a fast and tasteful meal.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 600 g kleine aardappeltjes of krieltjes
  • 2 rode paprika’s, in grove stukken gesneden
  • 1 el rode wijnazijn
  • Scheutje extra vergine olijfolie
  • 4 grote stukken tilapia of kabeljauw

For the Piri-Piri sauce:

  • 4 tl The Spice Club Piri Piri Mix
  • 2 knoflookteentjes, fijngehakt
  • Sap en rasp van 1 citroen
  • 1 el rode wijnazijn
  • 2 el extra vergine olijfolie

preparation

Step 1: Heat the oven

  • Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Step 2: Prepare potatoes and peppers

  • Leg de kleine aardappeltjes en de stukken rode paprika op de bakplaat. Besprenkel met een scheutje olijfolie en de rode wijnazijn. Breng op smaak met zout en peper.
  • Rooster de aardappeltjes en paprika’s in de oven voor ongeveer 25-30 minuten, tot ze goudbruin en knapperig zijn.

Step 3: Make the Piri-Piri sauce

  • Meng in een kom de 4 tl The Spice Club Piri Piri Mix, gehakte knoflook, citroensap en -rasp, rode wijnazijn en 2 el olijfolie. Roer goed door.

Step 4: Preparing Tilapia

  • Leg de stukken tilapia of kabeljauw op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bestrijk de vis met de piri-piri saus en laat even marineren terwijl de aardappeltjes in de oven staan.
  • Na 25-30 minuten, voeg de vis toe aan de bakplaat en bak de vis in ongeveer 10-12 minuten gaar, tot hij mooi wit en stevig is.

Step 5: Serve

  • Haal de aardappeltjes, paprika en vis uit de oven. Serveer de piri piri tilapia met de geroosterde aardappeltjes en paprika. Voeg eventueel extra citroenpartjes toe voor een frisse smaak.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl