Pittige Thaise Komkommersalade

Spicy Thai cucumber salad

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Discover the refreshing and spicy Thai cucumber salad, a perfect addition to your Asian meals. This salad combines crispy cucumber with a tasteful dressing of lime juice, fish sauce and sesame oil, enriched with the unique Coco & Hazel spice mix from The Spice Club.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 3 eetlepels vers geperst limoensap
  • 1 eetlepel palmsuiker of donkere basterdsuiker
  • 2 theelepels geroosterde sesamolie
  • 2 theelepels vissaus
  • 1 of 2 rode pepers, in dunne ringen gesneden
  • 450 gram komkommer (bij voorkeur Perzische), in plakjes van 0,5 cm dik
  • 3-4 bosuitjes, zowel het witte als groene deel, dun gesneden
  • Zout en peper naar smaak
  • 2 eetlepels grof gehakte verse koriander
  • 4 eetlepels The Spice Club Coco & Hazel kruidenmix

preparation

Prepare the dressing:

  • Meng in een grote kom het limoensap, de suiker, sesamolie en vissaus. Roer goed totdat de suiker volledig is opgelost.

Combine the ingredients:

  • Voeg de gesneden pepers toe aan de dressing en meng goed.
  • Voeg de komkommerschijfjes en gesneden bosuitjes toe en schep alles voorzichtig om zodat de dressing gelijkmatig verdeeld is.

Season:

  • Strooi The Spice Club Coco & Hazel kruidenmix over de salade en meng opnieuw om de smaken te integreren.
  • Proef en voeg indien nodig zout toe naar smaak.

Let the flavors withdraw:

  • Laat de salade ongeveer 10-15 minuten staan, zodat de komkommer de smaken van de dressing kan absorberen.

Add fresh herbs:

  • Vlak voor het serveren, voeg de gehakte koriander toe. Schep de salade voorzichtig om om de kruiden gelijkmatig te verdelen.

Serve:

  • Serveer de salade direct als een verfrissend en pittig bijgerecht bij uw favoriete Thaise of Aziatische hoofdgerechten.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl