Massaman Curry

Massaman Curry

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy a delicious Thai chicken curry with coconut milk, served on cooked brown rice. This curry is a tasteful combination of tender chicken, crispy green beans and a creamy coconut sauce with a hint of peanut butter and lime juice. A perfect meal for Thai cuisine lovers.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

preparation

Step 1: Preparation

  • Snijd de kip in hapklare stukjes en snijd de ui dun. Kook de bruine rijst volgens de instructies op de verpakking.
  • Snijd de sperziebonen bij en snijd ze in stukjes van 2,5 cm. Bevroren bonen zijn meestal al gesneden.

Step 2: Bake the chicken

  • Verhit 1 eetlepel olie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de kip toe en bak deze rondom bruin, ongeveer 5 minuten. Leg de kip op een bord en zet apart.

Step 3: Prepare the vegetables

  • In dezelfde pan, voeg wat meer olie toe. Voeg de ui en sperziebonen toe. Bak al roerend tot de groenten iets zachter zijn, voor ongeveer 5 minuten.
  • Voeg de knoflook en THE SPICE CLUB THAI toe aan de pan. Bak nog 1 minuutje door, terwijl je roert om alles goed te mengen.

Step 4: Add the sauce

  • Voeg de kip weer toe aan de pan en voeg vervolgens de kokosmelk, blokjes tomaten, pindakaas, limoensap en sojasaus toe. Roer goed door elkaar.

Step 5: let it simmer

  • Breng het mengsel aan de kook en zet het vuur daarna laag. Laat het onbedekt 10-12 minuten sudderen, of totdat de kip gaar is en de sperziebonen zacht zijn.

Step 6: Serve

  • Serveer de curry over gekookte bruine rijst en garneer met verse korianderblaadjes en een vleugje THE SPICE CLUB POKE of THE SPICE CLUB COCO & HAZEL. Geniet van deze heerlijke Thaise kipcurry!

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl