Shakshuka met garnalen

Shakshuka with shrimp

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Delicious Shakshuka with shrimp, prepared with The Spice Club Shakshuka spice mix, beef tomatoes, peppers and eggs. Perfectly served with roasted baguette for a tasteful meal.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 225 gram middelgrote garnalen, gepeld en darmkanaal verwijderd
  • zout en zwarte peper naar smaak
  • 1 middelgrote ui, in blokjes gesneden
  • 1 blik tomaten in blokjes (400ml)
  • 1 groene paprika, zonder steel, zonder zaadjes en in blokjes gesneden
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 4 theelepels The Spice Club shakshuka kruidenmix
  • 120 ml warm water
  • 4 grote eieren
  • Geroosterd stokbrood, voor serveren
  • the spice club topping (optioneel ter garnering)

preparation

Step 1: Baking shrimp

  • Verhit 1 eetlepel olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
  • Voeg de fijngehakte knoflook en garnalen toe. Bestrooi met zout en peper naar smaak.
  • Bak de garnalen tot ze roze en gaar zijn, ongeveer 3-4 minuten. Haal de garnalen uit de pan en zet apart.

Step 2: Baking vegetables

  • Voeg de resterende eetlepel olijfolie toe aan dezelfde pan.
  • Voeg de in blokjes gesneden gele ui, tomaten en groene paprika toe.
  • Bak de groenten tot ze zacht beginnen te worden, ongeveer 5-7 minuten.

Step 3: Add sauces

  • Voeg de tomatenpuree, tomaten in blokjes en The Spice Club shakshuka kruidenmix toe aan de pan.
  • Roer goed door en bak nog eens 2 minuten.
  • Voeg het warme water toe en roer goed door om een saus te vormen.

Step 4: Add eggs

  • Maak vier kuiltjes in de saus en breek een ei in elk kuiltje.
  • Zet het vuur laag, dek de pan af en laat de eieren 5-7 minuten sudderen tot de eiwitten gestold zijn, maar de dooiers nog zacht.

Step 5: Serve

  • Voeg de gebakken garnalen terug in de pan en laat ze even opwarmen in de saus.
  • Serveer de shakshuka met garnalen direct uit de pan, samen met geroosterd stokbrood. Garneer met the spice club topping

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl