The Spice Club Bloemkool Rijst

The Spice Club Cauliflower Rice

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Discover this delicious cauliflower rice with a twist from The Spice Club Couscousruidenmix. A healthy and tasteful rice replacement, perfect as a side dish for every meal!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • Kant en klare bloemkool rijst of 1 grote bloemkool, in roosjes verdeeld
  • 2 eetlepels ongezouten boter of olijfolie
  • 10 bosuitjes, fijngehakt
  • 1 jalapeño, zaadjes verwijderd en fijngehakt (optioneel voor een spicy variant)
  • 4 tl The Spice Club couscousmix
  • Bosje grof gehakte koriander, plus extra hele blaadjes voor garnering
  • Zout en peper naar smaak (optioneel)
  • 1 limoen

preparation

Step 1: Prepare the cauliflower

  • Vermaal de bloemkoolroosjes in een keukenmachine of blender tot de textuur van rijst. Zet apart. Gebruik je kant en klare bloemkool rijst, dan kan je deze stap overslaan.

Step 2: Fruit the Taste Makers

  • Verhit de boter of olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
  • Voeg de fijngehakte bosuitjes en optioneel de jalapeño toe en bak deze 2-3 minuten tot ze zacht zijn en heerlijk geuren.

Step 3: Add the cauliflower

  • Voeg de gemalen bloemkool toe aan de pan en bak 5-7 minuten, af en toe roeren, tot de bloemkool zacht is, maar niet papperig.

Step 4: Season

  • Voeg de The Spice Club couscousmix en wat extra olfijolie toe aan de pan en roer alles goed door. Laat nog 1-2 minuten bakken om de smaken goed te laten mengen.

Step 5: Finishing and serving

  • Roer de gehakte koriander door de bloemkoolrijst en breng optioneel op smaak met zout en peper.
  • Serveer de bloemkoolrijst met extra korianderblaadjes voor garnering.
  • Serveer optioneel met een partje limoen voor extra frisheid.

Enjoy your meal!

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl