The Spice Club Crispy Taco Wrap

The Spice Club Crispy Taco Wrap

Summer Sale ☀️

Tijdelijk oplopende kortingen op alle producten!

➔ profiteer nu

Recipe

Een vullende, knapperige wrap met kruidig rundvlees, romige queso, frisse groenten en een tostadaschil voor die onweerstaanbare crunch. Perfect voor een weekend treat of een gezellige doordeweekse Tex-Mex avond.

ingredients

4 Persons

Voor de vulling:

  • 1 el olie
  • 450 g rundergehakt
  • ¼ geraspte gele ui
  • 4 tl The Spice Club Taco & Fajita mix

Voor de spicy sour cream:

  • 150 ml zure room
  • 4 tl van je favoriete hot sauce

Voor de wraps:

  • 4 grote tortilla’s (burrito-formaat, ca. 25 cm)
  • 8 plakjes cheddar of queso
  • 1 cup fijngesneden ijsbergsla
  • 150 - 200 ml Mexicaanse salsa
  • 4 krokante tostadas (of tortilla’s kort gefrituurd of gebakken tot knapperig)
  • Neutrale olie om te bakken (bijv. zonnebloem of koolzaad)
  • Extra hot sauce, voor erbij

preparation

Stap 1 – Vulling maken:

Verhit 1 el olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak het gehakt met de ui rul in ca. 5 minuten. Voeg de Taco & Fajita mix toe en roer goed door. Bak nog 2–3 minuten tot het vocht is verdampt en het vlees licht krokant is. Zet apart.

Stap 2 – Spicy sour cream maken:

Meng in een kommetje de zure room met de adobosaus of hot sauce. Proef en voeg eventueel extra toe naar smaak.

  • Stap 3 – Wraps opbouwen:

Leg de tortilla’s op een schoon werkoppervlak. Verwarm ze indien nodig kort in een droge pan zodat ze soepel zijn. Verdeel in het midden van elke tortilla:

  • Klein beetje gehaktvulling (plat maken tot ca. 10 cm doorsnee)
  • 1 of 2 plakken cheddar over het vlees
  • 1 krokante tostada erbovenop, zacht aandrukken
  • 2 el spicy sour cream op de tostada
  • Handje ijsbergsla
  • 3 el tomaten salsa

Stap 4 – Wrap vouwen:

Vouw de zijkanten van de tortilla in plooien over het midden tot alles gesloten is (er mag een klein gaatje in het midden blijven).

Stap 5 – Wrap bakken:

Verhit opnieuw een beetje olie in de pan. Leg de wrap met de naad naar beneden in de pan en bak 2–3 minuten per kant tot hij goudbruin en krokant is.

Stap 6 – Serveren:

Serveer direct met extra spicy sour cream en hot sauce. Herhaal voor de overige wraps.

Information about salt

At The Spice Club we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to dishes, you can of course. With our mixes, you at least have control over your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl