Maak eenvoudig je eigen The Spice Club Kruidenboter met heerlijke knoflook en kruiden. Perfect voor bij brood, gegrilde gerechten of als smaakmaker in diverse gerechten.
ingredients
4 persons
150 g ongezouten boter
4-6 teentjes knoflook, geraspt (naar smaak)
4 eetlepels The Spice Club Garlic Butter Mix
2 theelepels citroenrasp
Snufje zout (optioneel)
preparation
Stap 1: Voorbereiden van de boter
Zorg ervoor dat de boter zacht is, maar niet gesmolten. Dit maakt het makkelijker om de andere ingrediënten erdoor te mengen.
Stap 2: Meng de ingrediënten
In een middelgrote kom, meng de zachte boter met de geraspte knoflook, The Spice Club Garlic Butter Mix, en citroenrasp (indien gebruikt). Gebruik een vork of een spatel om alles goed te mengen totdat het een gladde, romige kruidenboter is.
Stap 3: Oprollen en koelen
Schep de kruidenboter op een stuk bakpapier of plasticfolie. Rol het op tot een worstvorm, draai de uiteinden dicht, en leg de kruidenboter in de koelkast om stevig te worden, ongeveer 1 uur.
Stap 4: Serveren
Snijd de kruidenboter in plakjes en serveer op warme broodjes, gegrild vlees, vis, of groenten.
Nieuwe mixen
Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.