The Spice Club Kruidenboter

The Spice Club Kruidenboter

NIEUW

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen gelanceerd!

➔ Ontdek nieuwe mixen

Recipe

Maak eenvoudig je eigen The Spice Club Kruidenboter met heerlijke knoflook en kruiden. Perfect voor bij brood, gegrilde gerechten of als smaakmaker in diverse gerechten.

ingredients

4 persons

  • 150 g ongezouten boter
  • 4-6 teentjes knoflook, geraspt (naar smaak)
  • 4 eetlepels The Spice Club Garlic Butter Mix
  • 2 theelepels citroenrasp
  • Snufje zout (optioneel)

preparation

Stap 1: Voorbereiden van de boter

  • Zorg ervoor dat de boter zacht is, maar niet gesmolten. Dit maakt het makkelijker om de andere ingrediënten erdoor te mengen.

Stap 2: Meng de ingrediënten

  • In een middelgrote kom, meng de zachte boter met de geraspte knoflook, The Spice Club Garlic Butter Mix, en citroenrasp (indien gebruikt). Gebruik een vork of een spatel om alles goed te mengen totdat het een gladde, romige kruidenboter is.

Stap 3: Oprollen en koelen

  • Schep de kruidenboter op een stuk bakpapier of plasticfolie. Rol het op tot een worstvorm, draai de uiteinden dicht, en leg de kruidenboter in de koelkast om stevig te worden, ongeveer 1 uur.

Stap 4: Serveren

  • Snijd de kruidenboter in plakjes en serveer op warme broodjes, gegrild vlees, vis, of groenten.

Nieuwe mixen

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl