The Spice Club Meatball Sandwich

The Spice Club Meatball Sandwich

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy a delicious and savory meal with these Italian meat rolls in Marinara sauce. Perfect for a family dinner or a party, these tasty meat rolls are easy to make and are full of taste thanks to the combination of freshly minced beef, garlic, and the unique mix of The Spice Club.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 450 g rundergehakt
  • 4 teentjes knoflook, fijngehakt (ongeveer 1 eetlepel)
  • 100 g broodkruimels
  • 1 ei
  • 100 g versgeraspte Parmezaanse kaas
  • 4 theelepels The Spice Club Meat Lover Mix
  • 400 ml marinara / tomaten saus, kant-en-klaar of zelfgemaakt
  • 8 pistoletjes
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 250 g geraspte mozzarella kaas

preparation

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Meng in een grote kom het rundergehakt, de fijngehakte knoflook, broodkruimels, ei, Parmezaanse kaas en The Spice Club Meat Lover Mix. Meng goed tot alles goed is gecombineerd.
  3. Vorm het mengsel tot kleine gehaktballen of broodjes en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
  4. Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de gehaktbroodjes toe en bak ze aan alle kanten goudbruin, ongeveer 5-7 minuten.
  5. Voeg de marinara saus toe aan de pan met gehaktbroodjes en laat het geheel ongeveer 10 minuten sudderen, zodat de smaken goed mengen.
  6. Snijd de pistoletjes doormidden en leg ze open op een bakplaat. Beleg elke pistolet met een paar gehaktbroodjes, schep er marinara saus over en bestrooi met geraspte mozzarella kaas.
  7. Zet de bakplaat in de oven en bak gedurende 10-15 minuten, of tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
  8. Serveer warm en geniet van deze heerlijke Italiaanse gehaktbroodjes in pistoletjes!

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl