The Spice Club Meatball Sandwich

The Spice Club Meatball Sandwich

NIEUW

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen gelanceerd!

➔ Ontdek nieuwe mixen

Recipe

Geniet van een heerlijke en hartige maaltijd met deze Italiaanse gehaktbroodjes in marinara saus. Perfect voor een gezinsdiner of een feestje, deze smakelijke gehaktbroodjes zijn eenvoudig te maken en zitten boordevol smaak dankzij de combinatie van versgehakt rundvlees, knoflook, en de unieke mix van The Spice Club.

ingredients

4 persons

  • 450 g rundergehakt
  • 4 teentjes knoflook, fijngehakt (ongeveer 1 eetlepel)
  • 100 g broodkruimels
  • 1 ei
  • 100 g versgeraspte Parmezaanse kaas
  • 4 theelepels The Spice Club Meat Lover Mix
  • 400 ml marinara / tomaten saus, kant-en-klaar of zelfgemaakt
  • 8 pistoletjes
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 250 g geraspte mozzarella kaas

preparation

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Meng in een grote kom het rundergehakt, de fijngehakte knoflook, broodkruimels, ei, Parmezaanse kaas en The Spice Club Meat Lover Mix. Meng goed tot alles goed is gecombineerd.
  3. Vorm het mengsel tot kleine gehaktballen of broodjes en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
  4. Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de gehaktbroodjes toe en bak ze aan alle kanten goudbruin, ongeveer 5-7 minuten.
  5. Voeg de marinara saus toe aan de pan met gehaktbroodjes en laat het geheel ongeveer 10 minuten sudderen, zodat de smaken goed mengen.
  6. Snijd de pistoletjes doormidden en leg ze open op een bakplaat. Beleg elke pistolet met een paar gehaktbroodjes, schep er marinara saus over en bestrooi met geraspte mozzarella kaas.
  7. Zet de bakplaat in de oven en bak gedurende 10-15 minuten, of tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
  8. Serveer warm en geniet van deze heerlijke Italiaanse gehaktbroodjes in pistoletjes!

Nieuwe mixen

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl