The Spice Club Nasi Goreng · Vegetarisch

The Spice Club Nasi Goreng · Vegetarian

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Make a delicious The Spice Club Nasi Goreng at home with wok vegetables, whole -grain rice, eggs and a mix of garlic, red pepper and herbs. Perfect for a fast and healthy weekday meal!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 800 gram wokgroenten
  • 300 gram (volkoren) rijst
  • 4 eieren
  • 4 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 uien, fijngehakt
  • 1 rode peper, in dunne ringetjes
  • 4 eetlepels ketjap manis
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 4 tl The Spice Club Indo mix
  • 2 theelepels gember, geraspt
  • 1 komkommer, in plakjes voor garnering
  • The spice club poke (optioneel ter garnering)

preparation

Step 1: Preparation of the rice

  • Kook de (volkoren) rijst volgens de instructies op de verpakking. Laat afkoelen en zet apart. Voor een extra krokant effect kun je de rijst een paar uur van tevoren koken of zelfs de avond ervoor, zodat het goed kan opdrogen.

Step 2: Baking eggs

  • Verhit een beetje olie in een pan en bak de eieren naar wens (spiegelei of roerei). Haal ze uit de pan en zet apart.

Step 3: stir -fry vegetables

  • Verhit in een grote wok of koekenpan een scheut olie en voeg de fijngesneden knoflook, ui, rode peper en geraspte gember toe. Bak dit op middelhoog vuur tot het geurig en zacht is (ongeveer 3-4 minuten).

Step 4: Add vegetables

  • Voeg de nasi- of wokgroenten toe aan de pan en bak ze tot ze gaar zijn (ongeveer 5-7 minuten). Voeg de The Spice Club Indo mix toe en roer goed door.

Step 5: Mix rice and sauces

  • Voeg de afgekoelde rijst toe aan de groenten in de wok. Voeg de ketjap manis en sojasaus toe en roerbak alles goed door totdat de rijst goed bedekt is met de kruiden en sauzen. Bak het geheel nog 3-4 minuten door.

Step 6: Serve

  • Serveer de nasi goreng met de gebakken eieren bovenop en garneer met plakjes komkommer voor frisheid. Voeg naar smaak extra ketjap of sojasaus toe.
  • Garneer optioneel met The Spice Club Poke voor extra Crunch en smaak

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl