The Spice Club Pumpkin Muffins

The Spice Club Pumpkin Muffins

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy delicious The Spice Club Pumpkin Muffins. With a crispy crumbling and rich pumpkin flavor, a treat for every occasion!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

Ingredients for the crumb topping:

  • 100 g bloem
  • 100 g donkere basterdsuiker
  • 4 tl The Spice Club Pumpkin Spice
  • 100 g ongezouten boter, gesmolten

Ingredients for the muffins:

  • 250 g kristalsuiker
  • 125 ml plantaardige olie
  • 1 tl vanille-extract
  • 2 grote eieren
  • 400 g pompoen (puree of gekookte blokjes, gepureerd)
  • 250 g bloem
  • 3 el The Spice Club Pumpkin Spice mix
  • 1 tl zout (optioneel)

preparation

Step 1: Prepare the crumb topping

  • Meng in een kom de bloem, donkere basterdsuiker en 4 tl The Spice Club Pumpkin Spice.
  • Voeg de gesmolten boter toe en meng met een vork tot kruimels ontstaan. Zet apart.

Step 2: Make the muffin batter

  • Verwarm de oven voor op 180°C en vet een muffinblik in met zachte boter of gebruik cupcakevormpjes.
  • Klop in een grote kom de suiker, olie, vanille-extract en eieren luchtig.
  • Voeg de pompoenpuree toe en meng goed.
  • Zeef de bloem, The Spice Club Pumpkin Spice mix en zout boven de natte ingrediënten. Meng voorzichtig tot alles goed gecombineerd is.

Step 3: Fill the muffin shapes

  • Verdeel het muffinbeslag gelijkmatig over de muffinvormpjes, vul ze ongeveer tot ¾.
  • Strooi de crumb topping over de muffins.

Step 4: Baking

  • Bak de muffins 20-25 minuten in de voorverwarmde oven, of tot een satéprikker er schoon uitkomt.
  • Laat de muffins 5 minuten in de bakvorm afkoelen, haal ze dan uit de vorm en laat verder afkoelen op een rooster.

Enjoy your meal!

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl