The Spice Club Romige Vis Soep

The Spice Club Creamy Fish Soup

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

This creamy fish soup, made with white fish, potatoes and a rich broth, is perfect for a warming meal. The addition of The Spice Club Seafood Lover spice mix gives a wonderful depth to the flavors. Ideal for fish lovers!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 2 eetlepels ongezouten boter
  • 1 ui, fijngehakt
  • 1 selderijstengel, fijngehakt
  • 2 el witte wijn (optioneel)
  • 4 tl The Spice Club Seafood Lover kruidenmix
  • 600 ml vis bouillon
  • 450 g aardappelen (naar keuze), geschild en in blokjes van 1 cm gesneden
  • 600 g witvis
  • 1 eetlepel bloem
  • 150 ml halfvolle melk of kookroom (light)

preparation

  1. Boter smelten en groenten bakken
    Smelt 1 eetlepel boter in een grote soeppan op middelhoog vuur. Voeg de fijngesneden ui en selderij toe en bak deze ongeveer 5 minuten tot ze zacht zijn.
  2. Kruiden en wijn toevoegen
    Voeg de The Spice Club Seafood Lover kruidenmix toe en bak nog een minuut mee. Blus optioneel af met witte wijn.
  3. Bouillon en aardappelen toevoegen
    Voeg de vis bouillon en de blokjes aardappel toe. Breng het geheel aan de kook, zet het vuur lager en laat het ongeveer 10-15 minuten sudderen, tot de aardappelen gaar zijn.
  4. Vis toevoegen
    Voeg de stukken vis toe aan de soep. Kook zachtjes nog 5-7 minuten, tot de vis net gaar is.
  5. Bloemmengsel en room toevoegen
    Smelt de resterende eetlepel boter in een aparte pan. Voeg de bloem toe en roer tot een gladde roux. Voeg beetje bij beetje de halfvolle melk of kookroom toe en roer tot een glad mengsel. Voeg dit toe aan de soep en roer goed door. Laat nog 5 minuten sudderen tot de soep dikker wordt.
  6. Serveren
    Serveer de soep warm

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl