The Spice Club Smashed Burger

The Spice Club Smashed Burger

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

The perfect Smashed Burger with The Spice Club Hamburger Herbs offers a juicy, crispy bite full of taste. Top your burger with a creamy sauce, pickles, fresh vegetables and melting cheese for an irresistible meal!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

Sauce:

  • 100 g augurken, fijngehakt
  • 200 ml mayonaise (light)
  • 4 eetlepels ketchup

Hamburgers:

  • 500 g rundergehakt
  • 4 theelepels The Spice Club Hamburger Kruiden
  • 1 ei
  • 50 g panko (Japans paneermeel)

Other:

  • 4 hamburgerbroodjes
  • ½ krop ijsbergsla, in stukken ter grootte van de broodjes gescheurd
  • 1 ui, heel dun gesneden in ringen
  • 4 dunne plakken tomaat (optioneel)
  • 2 eetlepels plantaardige olie
  • 8 plakken Cheddar kaas

preparation

Make the sauce:

  • Meng de fijngehakte augurken, mayonaise en ketchup in een kom. Zet apart om de smaken te laten mengen.

Prepare the meat:

  • Doe het gehakt in een kom en voeg The Spice Club Hamburger Kruiden, het ei en de panko toe. Meng goed tot een homogeen mengsel.
  • Verdeel het gehakt in 4 gelijke porties en vorm er ballen van. Druk de ballen plat tot schijven van ongeveer 1,5 cm dik.

Bake the burgers:

  • Verhit 1 eetlepel plantaardige olie in een grote koekenpan op hoog vuur.
  • Plaats 2 gehaktballetjes in de pan en druk ze direct plat met een stevige spatel of een burgerpers tot dunne schijven van ongeveer 1 cm dikte.
  • Bak de burgers 2-3 minuten per kant tot ze knapperig en gaar zijn.
  • Leg een plak Cheddar kaas op elke burger tijdens de laatste minuut van het bakken, zodat de kaas smelt.
  • Herhaal dit met de resterende burgers.

Put together the citizens:

  • Snijd de broodjes doormidden en rooster ze licht in de pan of onder de grill.
  • Besmeer de onderkant van elk broodje met een lepel van de saus, voeg een paar stukken ijsbergsla, een paar uienringen en eventueel een plak tomaat toe. Leg vervolgens de cheeseburger erop en dek af met de bovenkant van het broodje.

Serve:

  • Serveer de hamburgers met de resterende saus en eventueel extra ijsbergsla of tomaten aan de zijkant.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl