The Spice Club Surf & Turf Pasta

The Spice Club Surf & Peat Pasta

Subheading

Multi-column

Top deals

Temporary increasing discounts on popular bundles!

➔ take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy these delicious shrimps and salami pasta with a creamy white wine-garlic sauce and a touch of The Spice Club Pasta Perfection Herbs. A tasteful, fast meal!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 450 g garnalen, gepeld & staarten verwijderd
  • 350 g pasta (bij voorkeur spaghetti of penne)
  • 100 g (venkel) salami, dun gesneden in rondjes
  • 100 g ongezouten boter
  • Zeste en sap van 1 citroen
  • 4 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 4 tl The Spice Club Pasta Perfection kruidenmix
  • 100 ml droge witte wijn
  • ½ bosje peterselie, grof gehakt (optioneel)

preparation

Step 1: Cook the pasta

  • Breng een grote pan met water aan de kook en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking tot deze al dente is. Giet af en bewaar een kopje pastawater.

Step 2: Prepare the shrimp and salami

  • Verhit een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de salami toe en bak deze 3-4 minuten tot hij knapperig is. Haal de salami uit de pan en zet apart.
  • Voeg in dezelfde pan de helft van de boter toe, gevolgd door de garnalen. Bak de garnalen 2-3 minuten aan elke kant, tot ze roze en gaar zijn. Haal de garnalen uit de pan en zet apart.

Step 3: Make the sauce

  • Voeg de rest van de boter toe aan de pan samen met de knoflook. Bak de knoflook 1-2 minuten tot deze geurig is.
  • Voeg de The Spice Club Pasta Perfection kruidenmix en de witte wijn toe. Breng aan de kook en laat 3-4 minuten sudderen totdat de saus iets is ingedikt.

Step 4: Combine the ingredients

  • Voeg de gekookte pasta toe aan de saus en roer goed door. Voeg indien nodig wat van het bewaarde pastawater toe om de saus romiger te maken.
  • Voeg vervolgens de gebakken garnalen, knapperige salami, citroenrasp, citroensap en toe. Roer alles goed door, proef en breng eventueel op smaak met zout en peper.

Step 5: Serve

  • Verdeel de garnalen en salami pasta over de borden en garneer optioneel met extra peterselie en eventueel wat citroenschijfjes voor extra frisheid.

Enjoy your meal!

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl