The Spice Club Surf & Turf Pasta

The Spice Club Surf & Turf Pasta

NIEUW

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen gelanceerd!

➔ Ontdek nieuwe mixen

Recipe

Geniet van deze heerlijke garnalen en salami pasta met een romige witte wijn-knoflooksaus en een vleugje The Spice Club Pasta Perfection kruiden. Een smaakvolle, snelle maaltijd!

ingredients

4 persons

  • 450 g garnalen, gepeld & staarten verwijderd
  • 350 g pasta (bij voorkeur spaghetti of penne)
  • 100 g (venkel) salami, dun gesneden in rondjes
  • 100 g ongezouten boter
  • Zeste en sap van 1 citroen
  • 4 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 4 tl The Spice Club Pasta Perfection kruidenmix
  • 100 ml droge witte wijn
  • ½ bosje peterselie, grof gehakt (optioneel)

preparation

Stap 1: Kook de pasta

  • Breng een grote pan met water aan de kook en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking tot deze al dente is. Giet af en bewaar een kopje pastawater.

Stap 2: Bereid de garnalen en salami

  • Verhit een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de salami toe en bak deze 3-4 minuten tot hij knapperig is. Haal de salami uit de pan en zet apart.
  • Voeg in dezelfde pan de helft van de boter toe, gevolgd door de garnalen. Bak de garnalen 2-3 minuten aan elke kant, tot ze roze en gaar zijn. Haal de garnalen uit de pan en zet apart.

Stap 3: Maak de saus

  • Voeg de rest van de boter toe aan de pan samen met de knoflook. Bak de knoflook 1-2 minuten tot deze geurig is.
  • Voeg de The Spice Club Pasta Perfection kruidenmix en de witte wijn toe. Breng aan de kook en laat 3-4 minuten sudderen totdat de saus iets is ingedikt.

Stap 4: Combineer de ingrediënten

  • Voeg de gekookte pasta toe aan de saus en roer goed door. Voeg indien nodig wat van het bewaarde pastawater toe om de saus romiger te maken.
  • Voeg vervolgens de gebakken garnalen, knapperige salami, citroenrasp, citroensap en toe. Roer alles goed door, proef en breng eventueel op smaak met zout en peper.

Stap 5: Serveer

  • Verdeel de garnalen en salami pasta over de borden en garneer optioneel met extra peterselie en eventueel wat citroenschijfjes voor extra frisheid.

Eet smakelijk!

Nieuwe mixen

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl