Indiase Tilapia Met Gegrilde Groenten

Indiase Tilapia Met Gegrilde Groenten

Recipe

Heerlijke indiase tilapia met geroosterde zoete aardappel en spruitjes, geserveerd met een frisse yoghurtsaus. Een voedzame en smaakvolle maaltijd!

ingredients

4 persons

  • 4 Tilapiafilets
  • 4 g zoete aardappel, geschild en in blokjes gesneden
  • 250 g spruitjes, gehalveerd
  • 200 ml Griekse yoghurt (vetvrij)
  • 4 el hartige tomatenchutney of tomatenpuree
  • 4 el gedroogde krenten
  • 2 el appelazijn
  • 4 tl The Spice Club Curry mix
  • Olijfolie, voor bakken

preparation

Oven voorverwarmen en zoete aardappelen roosteren:

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Verdeel de zoete aardappelblokjes en spruitjes op een bakplaat, besprenkel met olijfolie peper en 2 tl curry mix. Rooster ze gedurende 20-25 minuten tot ze goudbruin en zacht zijn, halverwege omdraaien.

Tilapia bereiden:

  • Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
  • Wrijf de tilapiafilets in met 2 tl Curry mix.
  • Bak de filets 3-4 minuten per kant, of totdat de vis goudbruin is en uit elkaar begint te vallen.

Yoghurtsaus maken:

  • Meng ondertussen de Griekse yoghurt met de tomatenchutney, appelazijn en gedroogde krenten in een kleine kom. Roer goed door.

Serveren:

  • Verdeel de geroosterde zoete aardappel en spruitjes over de borden. Leg de tilapiafilets erop en besprenkel met de yoghurtsaus. Garneer eventueel met extra krenten en serveer direct.

Luxury stock pots

We are regularly asked why there is no salt in our products, but sometimes there is in the recipes. Read more about this and how reducing salt intake contributes to your health & wallet via the link below.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl