Witte Bonen Limoen Soep met Groenten & Kip

White bean lime soup with vegetables and chicken

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Delicious and healthy white bean soup with vegetables and chicken, seasoned with The Spice Club Maroc herb mix and refreshed with a touch of lemon. Perfect for a nutritious meal!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 grote ui, in blokjes gesneden
  • 1 grote wortel, in blokjes gesneden
  • 400g stevige groene groenten, zoals boerenkool, broccoli of bloemkool of een combinatie
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 4 tl The Spice Club Maroc kruidenmix
  • 400g kip
  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 eetlepel verse gember, fijn geraspt
  • 1 liter kippenbouillon
  • 2 blikken witte bonen (à 400 g), uitgelekt en afgespoeld
  • Citroensap, naar smaak

preparation

Step 1: Baking vegetables

  • Verhit de olijfolie in een grote soeppan op middelhoog vuur. Voeg de ui en wortel toe en bak deze 5-7 minuten, tot ze zacht beginnen te worden.

Step 2: Add chicken and flavorings

  • Voeg de kip toe en bak deze, al roerend, tot hij helemaal gaar is. Voeg daarna de knoflook, gember, tomatenpuree en The Spice Club Maroc kruidenmix toe. Bak alles nog 2 minuten tot de smaken goed zijn vrijgekomen.

Step 3: Add broth and beans

  • Giet de kippenbouillon en de witte bonen in de pan. Breng het geheel aan de kook en zet het vuur daarna lager. Laat het ongeveer 10-15 minuten zachtjes pruttelen, zodat de smaken goed kunnen mengen.

Step 4: Vegetables and lemon juice

  • Voeg de gehakte stevige groene groenten toe en kook deze nog eens 5-7 minuten, of totdat de groenten zacht zijn maar nog wel wat bite hebben.
  • Breng de soep op smaak met vers citroensap naar smaak, peper en eventueel wat extra zout.

Step 5: Serve

  • Schep de soep in kommen en garneer eventueel met extra citroenschijfjes en verse kruiden. Serveer de soep warm met knapperig brood voor een volledige maaltijd.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl