Geniet van deze heerlijke kokos curry vis met The Spice Club curry, paprika's, ui, knoflook, gember en kokosmelk. Geserveerd met rijst of couscous, perfect voor een smaakvolle en voedzame maaltijd!
ingredienten
4 Personen
2 eetlepels olijfolie
2 middelgrote rode paprika's
2 middelgrote groene paprika's
1 middelgrote ui, in plakjes gesneden
Zout en peper naar smaak
4 eetlepels The Spice Club curry
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 eetlepel geraspte gember
4 (170 gram) diepvries visfilets, zoals witvis of kabeljauw
1 blik (400 ml) kokosmelk
1 limoen
2 bosuitjes, bijgesneden en dun gesneden, voor garnering
Verse korianderblaadjes en zachte steeltjes, voor garnering
Witte rijst of couscous, voor serveren
The spice club poke of coco & hazel (optioneel ter garnering)
bereiding
Stap 1: Groenten Bakken
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
Voeg de rode en groene paprika's en de ui toe. Bestrooi met zout en peper naar smaak.
Bak de groenten gedurende 5-7 minuten tot ze zacht beginnen te worden.
Stap 2: Kruiden Toevoegen
Voeg de knoflook, geraspte gember en The Spice Club curry toe aan de pan.
Roer goed door en bak nog eens 2 minuten tot de kruiden geurig zijn.
Stap 3: Vis en Kokosmelk Toevoegen
Voeg de diepvries visfilets toe aan de pan.
Giet de kokosmelk over de vis en groenten.
Breng het geheel aan de kook, verlaag het vuur en laat 10-15 minuten sudderen tot de vis volledig gaar is.
Stap 4: Garneren en Serveren
Pers de limoen uit over de curry en roer goed door.
Serveer de kokos curry vis over witte rijst of couscous.
Garneer met de gesneden bosuitjes, the spice club poke of the spice club coco&hazel en verse korianderblaadjes en steeltjes.
Nieuwe mixen
Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.